ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Problemas Socials Manresa


Enviado por   •  22 de Abril de 2013  •  297 Palabras (2 Páginas)  •  455 Visitas

Página 1 de 2

Problemes urbans de Manresa

La localitat que hauria de intentar buscar els problemes urbans és Artés, però, malgrat que es un poble petit amb nomes 5.500 habitants, analitzaré els problemes urbans de la ciutat de Manresa per que penso que es més fàcil trobar-los.

Manresa es una ciutat amb uns carrers i carreters molt mal dissenyats. Aquest fet probe del tipus de morfologia urbana que té la ciutat, en el casc antic vist des de les altures podem observar un plànol irregular dels carrers, això fa que la circulació dels vehicles sigui molt complicat. La carretera de Vic es la única que travessa la ciutat de banda a banda i de aquest les seves bifurcacions. Les solucions que puc aportar són que si la carretera de Vic es millores fent un semblant a la Gran Via de Sabadell, de aquesta manera la circulació de Manresa seria una mica més lleugera.

Un altre dels problemes que puc detectar són les infraestructures del casc antic, suposant que el atur, que va de creixent cada any fa que les persones que resideixen en la zona no puguin reformar alguns dels edificis urbans i es trobin en mal estat. La possible solució seria la inversió publica per rehabilitar i els transports públics per la zona.

Per últim els problemes mediambientals, que no sols afecten a Manresa, sinó a tots i cada un dels municipis catalans. Però a Manresa tant les seves industries, com els vehicles, les calefaccions i el soroll creen el conegut efecte hivernacle i de la contaminació de les aigües i el sòl. Aquesta solució es troba ala mà de les persones, s’ha de tenir la conscienciació dels efectes negatius per la salut i el medi ambient que aporta l’augment de emissions de CO2 i per les industries contaminants més controls i sa-nacions.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com