ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Algo tan sencillo como darte un beso


Enviado por   •  19 de Junio de 2018  •  Resúmenes  •  669 Palabras (3 Páginas)  •  201 Visitas

Página 1 de 3

Els estudiants del passadís 1B s’enfronten al primer any a la universitat Benjamin Franklin.

Són els novells del centre, i com cada any en aquesta universitat, pateixen novatades durant les properes 24h. Els més grans fan que aquests es coneixin i es sentin més còmodes prestant-li part de la seva confiança, però el Manu, la Iria i l’Òscar no es fien dels veterans i s’amaguen a la piscina per no patir les grans entremaliadures.

L’Elena, creu que comença a sentir alguna cosa pel David, però ella entra amb la idea de que no vol enamorar-se, sinó que es vol centrar en els estudis i ser una bona advocada com els seus pares. Tot el contrari al que aspira la seva germana.

Toni ja comença el curs enamorat. Estima a la Lauren, una noia que ha conegut per internet, pensa que podrien començar una relació, tot i que ella ni tan sols vol enviar-li una fotografia seva.

Nus

La història del David i l’Elena no va com ella esperava. La noia cada cop sent mes per ell, però ell ja està coneixent a un altre persona…la Marta, la germana de l’Elena.

La Marta està molt enamorada d’ell i vol anar bastant ràpid, però el David no vol il·lusionar-se gaire ja que al començar el curs acabava de sortir d’una relació molt traumàtica.

El Toni cada vegada avança més amb la Lauren, ell l’estima i ella li diu que també. però no s’ho acaba de creure.

La Nicole i l’Ainhoa han agafat moltíssima confiança. Passen totes les tardes juntes i sempre surten a córrer pel passeig… però a la Nicole no l’acaben d’acceptar pel fet de no ser de nacionalitat espanyola. Mentre una tarda sortía a córrer sola, uns salvatges li van assetjar.

L’Ainhoa té un greu problema, no es està còmode amb si mateixa i es sent obesa. Menja per no aixecar sospites, però quan arriba a la seva habitació (amb la música a tot volum i amb l’aixeta oberta), vomita tot el que conté el seu estòmag.

L’Òscar i l’Ainhoa s’estimen, han tingut relacions sexuals i cada cop necessiten més un de l’altre.

La Iria i el Julen s’han tornat inseparables. Comparteixen l’afició de jugar al tennis, i junt amb el Manu, passen moltes tardes lliures a les pistes.

El Julen li confessa a la seva millor amiga (Iria) que és bisexual, i que segueix enamorat del seu antic professor d’anglès.

El Manu, al principi, sentia atracció per l’Elena, però mentre ha anat passant el temps, es va enamorant cada cop més de l’Iria.

Y… es cert, potser l’odi es pot convertir en un amor infinit.

Desenllaç

La història acaba en

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.9 Kb)   pdf (40.3 Kb)   docx (11.9 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com