ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Atalanta De Gianni Rodari (en Catalan)


Enviado por   •  6 de Agosto de 2014  •  380 Palabras (2 Páginas)  •  247 Visitas

Página 1 de 2

4.1 Resum

Atalanta és una bella jove grega que és abandonada, en un bosc, pel seu pare el rei Jaso. Criada per una óssa, un dia coneix a la deessa de la caça, Diana i la converteix en una excel•lent caçadora.

Degut a la mort d'una de les seves amigues, Atalanta viatja fins a Caledònia on hi ha un senglar que està destrossant el regne i creu que és una oportunitat per venjar-la. Amb la mort del senglar no aconsegueix trobar la venjança i encara està més trista perquè el principe Meleagre també es mort i s'adona que s'habia enemorat d’ell.

A partir d'aqui comencen les seves noves aventures al costat dels seus amic Teseu, Jàson i Hèrcules, fins a arribar a la ciutat de Pèlia on es retroba amb el seu pare.

Després de perdonar-ho, Atalanta torna amb el seu pare a casa. Pressionada pel poble i el seu pare decideix casar-se amb l'home que aconsegueixi vèncer-la en una carrera. I és el jove Melani qui ho aconsegueix gràcies a les pomes d'or.

5.2 Descripció de Atalanta

Atalanta és una bella jove de cabells curts i ulls brillants. La seva pell esà bronzejada. Vesteix com un noi.

És una noia valent, honesta i amb un gran sentit de la justicia.

5.3 Altres Personantges:

MELANI: Jove que es casa amb Atalanta. És un jove alt de ulls vius i de somriure amic. Segur de si mateix i molt astut.

TESEU: Príncep d’Atenes i fill del rei Egeu. Heroi que va vèncer El Monitaur. És un jove de rostre serè i intel•ligent, els seus gestos són segurs i mesurats. Gran amic d'Atalanta.

JÀSON: Príncep i comandant de la nau Argo. Un cop recupera el Velló D’Or es converteix en el rei de Pèlia junt a la seva esposa Medea. Amic de Atalanta.

HÈRCULES: Jove heroi de gran estatura , dotat de una gran força. És generos i cordial. Sempre porta a l’esquena una pell de lleó. Amic de Atalanta.

MEDEA: Princesa i filla del rei de la Còlquida. Jove molt bella de cabells llargs i negres. Els seus ulls també son negres. Li presta la seva ajuda a Atalanta perquè está enamorada de Jàson.

MELEAGRE: Príncep de Caledònia, enamorat de Atalanta. Mort a mans de la seva propia mare, la reina Altea. Jove de gran bellesa.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com