ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

ESCENES AMOROSES DE LA NOVEL·LA TIRANT LO BLANC


Enviado por   •  7 de Abril de 2021  •  Biografías  •  400 Palabras (2 Páginas)  •  508 Visitas

Página 1 de 2

ESCENES AMOROSES DE LA NOVEL·LA TIRANT LO BLANC

A la novel·la de Tirant lo blanc es tracten temes com de la cavalleria i l’amor, en aquest text parlaré d’algunes de les escenes amoroses que apareixen en el llibre.

Tot comença quan Tirant arriba a Constantinoble , i s’enamora de Carmesina, filla de l’Emperador. Tirant s’hi declara, un dia que l’Emperador l’havia invitat a la cort, després de dinar Carmesina parla amb ell, ella li pregunta a Tirant qui era la dona a la que ell estimava, i ell de manera molt enginyosa li va donar un mirall i li va dir que la imatge que hi veies allà li podia donar la vida o la mort.

Diafebus també es va enamorar. Un dia quan va aparèixer a la cambra de la princesa ell va veure a Estefania i el primer que va fer va ser demanar-li que el deixés ser el seu servidor dient-li que l’ amava per sobre de tot. A ella no li va fer gaire gràcia i no ho va acceptar, però més endavant li va escriure una carta que ella va firmar amb la seva pròpia sang,- on deia que el prenia com a marit i li donava tota la seves pertinències.

Estefania i Diafebus van ajudar Tirant amb el seu mal d’amors. Van decidir fer una trobada a la cambra de la princesa sense que ningú se’n adonés. Plaerdemavida va veure tot el que va passar aquella nit de la trobada: els jocs amorosos entre Tirant i la princesa, i els actes sexuals d’Estefania i Diafebus.

 Al matí, quan ja havien d’acomiadar-se, Tirant fa veure que s’havia fet mal per poder anar a la cambra de la princesa, on una altre vegada van començar a tenir jocs amorosos. Diafebus i Estefania es van casar després  que Tirant hagués parlat amb l’Emperador i l'Emperadriu perquè els permetessin el matrimoni.

Més endavant Tirant li va escriure una carta a Carmesina i li va donar a Hipòlit. Ell se la va donar a la princesa, i després es trobava amb l’Emperadriu van parlar, i Hipòlit va declarar el seu amor per ella, l’Emperadriu també sent el mateix per ell, i van començar a trobar-se en secret. I durant una setmana Hipòlit es va quedar a la cambra de l’Emperadriu. Quan ja s’havien d’acomiadar, l’Emperadriu li va donar una joia preciosa com a gest del seu amor.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.2 Kb)   pdf (29 Kb)   docx (7.1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com