ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

L'infern De Marta


Enviado por   •  9 de Febrero de 2015  •  738 Palabras (3 Páginas)  •  324 Visitas

Página 1 de 3

L'INFERN DE MARTA

AUTOR: Pascual Alapont

EDITORIAL: Bromera

COL·LECCIÓ: Espurna

ANY DE LA 1a EDICIÓ: 7/3/2003

ANY DE L'EDICIÓ QUE TU TENS: 7/3/2003

PÀGINES: 168

TEMA DEL LLIBRE: Marta es una jove enamorada de Hèctor el qual la maltrata i saprofita de ella fins que un dia consegueix desfer-se de ell.

ARGUMENTS: Marta ha deixat casa dels seus pares per anar a viure a un pis a València amb dues companyes, Carme i Júlia, mentre fa la carrera de Dret. Les tres van de vegades a prendre's alguna cosa o de festa, sobretot la Carme. Però una de les vegades que hi van anar a un bar amb Jofre, un amic, aquest va anar acompanyat de Hèctor, un jove que diu estar fent la carrera de Dret.

Aquest es fija en Marta, i durant tota la vetl·lada no deixa de intentar tenir moments amb ella. Però Marta fa poc va deixar anar una relació amb el que ella creia que era l'amor de la seua vida.

Marta i Hèctor començen a sortir junts. Una nit van ixir les tres amigues amb ell i Jofre, quan Marta i Hèctor quasi es podien considerar parella. Elles decideixen separarse del homes una estona, però al sortir de la discoteca, Hèctor agafa a Marta pel cabells, la fa rodar per terra, es a dir, li dona una pallisa, acusant-la de perduda i d'haver-se liat amb altre xic.

Marta no sabia que ahí començava el seu infern. Desprès de molta insistència d'Hèctor, la xica el va perdonar aquesta pallisa i des d'aleshores es van convertir en inseparables.

Però ella poc a poc va tenint més por de les reaccions del seu xic. Quan li pregunta sobre un anell que portava, Hèctor es posa molt violent, tot i que Marta li diu que no li importa de que siga. Ell la torna a tractar mal, enmig del carrer, però de nou, uns dies després, apareix com si tal cosa. Marta, cega d'amor li regala una moto, perque ell sols fà que pensar en una, i aquell dia, van a casa de la xica a dinar amb els pares dels dos.

Com que en eixos dies Carme i Júlia estaven cadascuna a sacasa, Hèctor va passar-los amb Marta al pis, peró va acabar instalant-se del tot. Al principi, les cosses anaven suaus, però poc a poc, la convivència es feu insoportable.

Com que no podien més, les dos xiquest van deixar el pis, deixant a Marta i Hèctor sols. Ell només de vegades donava alguns diners a la xica, que s'estava quedant sense conte corrent. Un día,Marta comença a obrir els ulls... mira els llibres de la tesi de el xic, i s'adona de que ella no coneix res d'ell. Aleshores va decidir que volia deixar la relació amb ell. Alguna

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.1 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com