ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La Filla Del Ganges


Enviado por   •  19 de Febrero de 2015  •  707 Palabras (3 Páginas)  •  166 Visitas

Página 1 de 3

LA FILLA DEL GANGES

Asha Miró

Qui és l’Asha Miró? Que sabem d’ella?

L’Asha va néixer el 7 de novembre de 1967 a l’Índia a la ciutat de Nàsik, va ser abandonada per els seus pares, per això vivia a un orfenat, als 3 anys la van portar a Bombai, un altre orfenat, allà va viure fins al 6 anys que va ser adoptada per una família catalana.

Descriu la família catalana de l’Asha.

Quan es van casar els seus pares, tenien la il·lusió de formar una família, els hagués agradat tenir bessonada, però degut a la mala salut de la mare, no podien tenir fills propis, així que van decidir adoptar-los.

Josep el seu pare es organista i compositor. La seva mare, Electa, es modista i també li agrada molt la musica. La Fàtima, es la seva germana petita, els seus pares la van adoptar uns mesos abans que a ella, també es de l’Índia.

Comenta sobre el procés d’adaptació a Barcelona de L’Asha. Com són el primers dies? Quines anècdotes t’han cridat més l’atenció?

A l’Asha li costa adaptar-se en segons quines coses, com ara portar sabates, el menjar... Però mica en mica s’adapta amb normalitat.

Els primers dies a Barcelona van ser per familiaritzar-se amb totes les coses noves. Anar a comprar roba, sabates, una mica de tot.

A l’hora de menjar era un suplici, ja que no estava acostumada a aquell menjar, ella nomes menjava arròs, llenties i algunes verdures. Tot allò era nou per ella i no li agradava res.

A la setmana ja anava a l’escola, com no sabia ni llegir, ni escriure, ni tampoc sabia parlar el català, la van posar amb una classe per nens mes petits, al cap de molt poc temps, ja parlava molt bé el català.

El seu pare al principi, sempre anava amb el diccionari per entendre el que volia dir l’Asha. I que no l’hi agradava portar sabates i menjava amb les mans.

Qui és la Mary? Explica la seva història.

La Mary era la germana bessona de la Fàtima. Els pares de l’Asha les van adoptar a les dues, tenien poc mes d’un any, la Mary va agafar el xarampió i al poc temps va morir, de totes maneres ells la consideraven la seva filla.

Amb qui viatge a l’índia? Que hi van a fer? On s’allotgen?

Viatge a l’Índia amb una ONG que es diu SETEM, l’acompanya la Núria i la Gabriela.

Van a col·laborar als camps de treball.

Ella també vol saber qui eren el seus pares, per què la van deixar al orfenat, trobar

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com