ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

TREBALL DE LA LECTURA QUE DUR QUE ÉS SER GUAPO


Enviado por   •  24 de Octubre de 2022  •  Trabajos  •  434 Palabras (2 Páginas)  •  53 Visitas

Página 1 de 2

TREBALL DE LA LECTURA QUE DUR QUE ÉS SER GUAPO

(Manel Joan i Arinyó)

***LES ACTIVITATS D’AQUEST PRIMER FULL HAS DE FER-LES EN UN FULL APART, NO EN AQUESTA FULLA.

Abans de començar la lectura

A. SOBRE LA BIBLIOGRAFÍA.

Títol.Que dur ès ser guapo

Número de pàgines.167pag

Autor. Manel Joan i Arinyó

Lector (a quin tipus de públic va adreçat) a nosaltres

Editorial.santilla

B. SOBRE EL LLIBRE.

1. Abans de posar-te a llegir el llibre, mira el títol i la il·lustració de la portada i inventa’n un argument. (Un mínim de 15 línies)

Durant la lectura i en acabar-la

Crec que tracta d'una xica crida laura que està atrapada en una illa i està en tercera persona.

Per un moment pensava que estava somiant. El meu cap em donava voltes. El meu cos, adolorit i xopat per la freda aigua del mar, no deixava de tremolar. En un instant em vaig adonar compte que tot era realitat. El vaixell en què viatjava havia naufragat i em trobava perduda en una illa. Com vaig poder, em vaig posar dret. Vaig fer una ullada al meu voltant, però no vaig veure a ningú. Semblava que jo era l'única supervivent.

Em va invadir un gran temor, però vaig decidir no rendir-me i buscar tots els mitjans per a sobreviure. La primera cosa que vaig fer va ser buscar menjar per l’illa. Qualsevol tipus de fruita em servia en aquells moments. Necessitava reposar forces. Vaig trobar un gran cocoter, el del qual al voltant estava ple de cocos. Com vaig poder, vaig agafar uns quants. La nit s'acostava, havia de buscar un lloc on passar-la. Prop de la platja vaig observar unes quantes roques juntes i vaig trobar branques d'arbustos per a col·locar-me-les damunt. Em vaig refugiar allí durant tota la nit.

Al matí següent, em vaig proposar encendre foc. Em serviria per a cuinar els peixos que aconseguia agafar i, al mateix temps, el fum seria vist des de lluny i podrien vindre a rescatar-me. M'estava resultant una mica complicat. Això de fregar dos pedres no era gens fàcil per a mi. Vaig decidir intentar una altra cosa, vaig buscar un pal amb la punta esmolada per a pescar peixos. En aqueix instant, un soroll va cridar la meua atenció. Es tractava d'un helicòpter. Estava per fí salvada.

2. Escull 10 paraules o expressions de la lectura que t’hagen resultat més novedoses (poc freqüents) i redacta el seu significat. Pots ajudar-te del diccionari. Al costat de la paraula anota la

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.7 Kb)   pdf (44.3 Kb)   docx (8.9 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com