ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Tirant lo blanc descripció


Enviado por   •  14 de Octubre de 2022  •  Biografías  •  301 Palabras (2 Páginas)  •  44 Visitas

Página 1 de 2

TIRANT

Tirant és el protagonista d’aquesta novel·la cavalleresca, és un cavaller, valent, fort, astut, però l’element més innovador de l’obra és que es mostra plenament humà, ja que en el transcurs de la novel·la podem veure com mostra els seus sentiments, superant el plantejament d’un heroi clàssic.

Durant els episodis podem veure com Tirant, un home rialler, feliç, pateix per l’amor d’una bella dona anomenada Carmesina, Tirant des del moment que la va veure es va enamorar del seu físic però sobretot de les seves virtuts.

Segons van passant els capítols, veiem com Tirant i Carmesina, van avançant en la seva relació,

cada vegada els veiem més junts, fins i tot hi ha moments on Tirant li diu que li desitja, però aquesta no accedeix, perquè l’únic objectiu que té és conservar la seva virginitat. A raó d'això podem veure com Tirant no és una persona aprofitada, al contrari, és molt respectuós i honest, ja que podria fer com el seu amic Diafebus i abusar d’ella.

També podem veure que Tirant, no és molt murri, ni interessat, ja que a comparació d’altres personatges, no el veiem que actuï de males maneres ni oportunista, tot ho fa de cor, perquè si volgués fama, diners o guanys, hagués actuat de diferent manera amb Carmesina, l’emperador…

sembla que sigui com una marioneta, esperant que tot el món faci i decideixi per ell mateix, ja que no té aquella valentia ni intel·ligència com Diafebus o Plaerdemavida, que sí que fan coses pel seu benefici.

Si hagués d’escollir un actor per representar a Tirant, triaria a l’actor espanyol Yon González, perquè té un caràcter com d’un cavaller, però noble amb molt bon cor, a més la seva aparença física ho acompanya, perquè és guapo, i amb la barba i els cabells una mica llargs, és perfecte per interpretar a Tirant.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)   pdf (34 Kb)   docx (7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com