ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Economia, Una Breve Introduccion


Enviado por   •  20 de Mayo de 2015  •  789 Palabras (4 Páginas)  •  310 Visitas

Página 1 de 4

ECONOMÍA

UNA BREVE INTRODUCCIÓN

El llibre

A continuació realitzaré un resum del llibre Economía: Una breve introducción on explicaré els temes que tracta el llibre en sí i la manera d’expressar les idees principals.

El llibre comença explicant la situació econòmica, cultural, i social de dues famílies completament diferents. Ho podem diferenciar com una família del primer món amb una del tercer món. Les principals protagonistes de la família podem dir que són les filles d’aquella generació, en aquest cas la Becky que és la que viu al primer món, i la Desta on viu al país menys desenvolupat. També comenta les feines que tenen els seus pares i a partir d’aquí comença a endinsar-se en els recursos econòmics de cada família. Tal com podem imaginar, els països del tercer món tindran menys recursos que un país desenvolupat, però tot i això tenen les seves maneres d’arreglar-se-les per poder viure mitjanament bé, ara, treballant durament i moltes hores al dia.

Quan passem al segon capítol (confianza) entra en el món de la economia com a empresa, posat exemples sobre si una empresa A pot associar-se a una empresa B, quines mesures hauran d’adoptar per a que els dos puguin treure un benefici, ara sí, la principal premissa que anomena l’autor que hi ha d’haver ha de ser la confiança. La principal font que pot unir dues empreses o dues persones per treballar juntes i acabar traient un benefici que pugui donar una bona rendibilitat per part dels dos es aquesta. Es clar, sempre hi haurà el mínim dubte de si l’associat pot acabar trencat el pacte que tenien, però per això es pot adoptar la tècnica del “gatillo” tal com s’anomena al llibre. En aquest capítol també parla sobre la importància de la cultura i el dret de la propietat. Ho diferència bastant clar el llibre, quan ens diu que la família de Desta solament té dret a uns terrenys que és comunitari, la qual cosa significa que es comparteix amb altres famílies, però per altra part, la família de la Becky té propietat privada, on solament és d’ells. Una cosa bastant important que anomena, son els diners. Diu que els diners són els que fan que tinguéssim una petita confiança amb algú, ja que si no fos pels diners, voldria dir que en teoria tots confiaríem plenament amb tothom i per tant sempre hi hauria algú que acabaria trencat el “pacte” de confiança, i s’acabaria emportant més coses que altres; llavors seria quan començarien els problemes.

El tercer capítol anomenat “Comunidad” vol fer referència que tothom busca els seu bé individual

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.7 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com