ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Star Vie Padel


Enviado por   •  17 de Febrero de 2015  •  480 Palabras (2 Páginas)  •  166 Visitas

Página 1 de 2

INFORME 1

Anem a fer el informe sobre una notícia recollida en la pàgina web www.vavel.com, datada del 17/10/2014, que tracta de la entrada en Portugal de la empresa espanyola, dedicada al sector del esport, més concretament del Pàdel, anomenada “Star Vie”.

Com s’ha introduït breument anteriorment, la notícia conta la expansió internacional que té aquesta marca com a forma de creixement, havent començat la seua distribució en Mèxic i Itàlia. El últim pas que ha dut a terme ha sigut la entrada en el mercat de Portugal. La entrada serà, per una banda, un punt de venta en el Club Campo Grande, el major club de pàdel de Portugal, i per altra a través de la empresa 360 Active que s’encarregarà de realitzar la gestió de distribució amb altres punts de venta on es podran adquirir les raquetes, accessoris o inclús roba de la marca.

Els motius que han portat a Star Vie a obrir un punt de venta en Portugal, i fer un acord de distribució s’engloben en factors pull i facilitadors:

Com a factors pull, podem tractar com a oportunitat en el mercat exterior la el augment de gent que ha començat a practicar aquest esport gràcies a la creació de nous clubs e instal•lacions.

Pel que fa al factor dels facilitadors, trobem la visió dels directius de créixer internacionalment aprofitant el auge d’aquest esport que també vol entrar en països com Anglaterra, França, Estats Units, República Dominicana i Perú. L’acumulació de xicotetes experiències en l’àmbit internacional rebudes dels mercats on ja està establida com son Mèxic i Itàlia. I l’aprenentatge que rebrà de l’empresa distribuïdora 360 Active.

La forma de entrada que ha dut a terme Star Vie en Portugal ha sigut inversió indirecta, ja que ha firmat un acord de distribució amb l’empresa 360 Active, que repartirà productes per la gran majoria de tendes especialitzades del mercat lusità. D’esta manera únicament incorrerà en els costos que puga demanar-li la empresa distribuïdora, cosa que podrà derivar-se en un gran benefici si la marca es ben rebuda entre els clients portuguesos.

Entre els avantatges de la distribució trobem que la empresa no estarà subjecta a restriccions, la creació d’una nova imatge des de l’inici i el control total.

Com a inconvenients localitzem el cost i el risc d’aquesta inversió, els possibles problemes que puguen sorgir i el temps que es necessita per a començar a obtindre rendiments de la inversió.

Com a alternatives possibles a les decisions preses per Star Vie per a la seua internacionalització, podria haver estat la inversió directa a traves de la creació de noves tendes en punt estratègics localitzats a través d’un estudi de mercat, cosa que sería una gran inversió inicial, i augmentaria dràsticament el temps en que podria cobrir la despesa, a més tindria que invertir mes

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (3 Kb)
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com