ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

NIño Salvaje


Enviado por   •  14 de Noviembre de 2013  •  717 Palabras (3 Páginas)  •  213 Visitas

Página 1 de 3

L’ENFANT SAUVAGE

1. Digueu els moments més significatius on el nen intenta comunicar-se

El nen intenta comunicar-se en el moment que demana la llet, quan va a la masia dels amics del metge que li demana a la dona agafant un bol i glopejant a l’armari on sap que allà està la llet.

També es comunica quan agafa l ‘ home de la masia per jugar amb el carretó ( per que ja abans va jugar amb el seu fill i ho va imitar amb el pare)

També és comunica quan està content o enfadat amb els sons que emet; quan està enfadat es tira al terra i crida, i quan esta content fa un soroll de felicitat com per exemple quan es va a passejar amb el doctor per el bosc es veu que està molt content.

2. Situacions on el nen aprèn:

- Què aprèn?

El metge li ensenya a posar-se recte al caminar o al menjar; menjar amb coberts i no amb les mans, li ensenya a portar sabates per caminar a vestir-se ell sol, a posar la taula amb els objectes adequats per menjar; també li ensenya a encendre i apagar una espelma amb els sons de les vocals i aprèn també a demanar la llet donant cops amb el bol de la llet.

- Quina estratègia utilitza l’ adult?

Les estratègies que utilitza el metge són: agafant-li les mans per ensenyar-li agafar bé els objectes com els coberts per menjar, també aprèn a trobar objectes en gots ( amaga una pilota en un got i te que trobar-la i dir en quin dels gots està amagada). El metge repeteix paraules com el seu nom Victor o les paraules aigua o llet que són les que més li dona atenció el nen per que la de l’ aigua i la de la llet ja assimilat el que és i quan diuen aquestes paraules sap que li donaran aigua o llet; i el seu nom cada vegada que li criden el nen va on li diguin.

El metge li ensenya amb una espelma paraules o sons com les vocals per a que sàpiga com es pronuncia i que vegi com es mou l’ espelma.

El metge pinta objectes sobre una pissarra com unes claus, un llibre i el nen té que col•locar-les de manera correcte i al final només amb les paraules no amb els dibuixos ho sap col•locar bé i quan ho fa bé li donen un got d’ aigua i quan ho fa malament li tanca en l’ habitació fosca i això és un sistema de comparació.

- Quan i on? Situa- ho en el moment i l’entorn on succeeix.

Succeeix en Paris a mitjans dels segle XIX. El moment o l’ època es antiga i per això a lo millor les tècniques que utilitza el doctor ara en l’ època que vivim no serien les més adequades; però s’ ha de pensar en l’ època que estaven i la veritat es que fan uns bons avanços amb el nen però no arriba a ensenyar-li a parlar. Però

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.8 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com