ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Aquesta capacitat que tenen les marques de fidelitzar als seus clients, de diferenciar qui vol que siguin els seus compradors i qui no.


Enviado por   •  10 de Noviembre de 2016  •  Apuntes  •  444 Palabras (2 Páginas)  •  101 Visitas

Página 1 de 2

E.TIC 17.10.2016

Branding

Aquesta capacitat que tenen les marques de fidelitzar als seus clients, de diferenciar qui vol  que siguin els seus compradors i qui no.

Vol dir la marca, és a dir, la identitat.

*Posicionar-se vol dir  decidir a quin nínxol de mercat vols que els teus productes o serveis s’adrecin. Per exemple, en el mercat dels cotxes, cada model esta dirigit a un segment del mercat, a un “target” determinat.

-Que ha obligat a les marques a canviar el món 2.0?

1. Ha obligat a tenir molta cura tant estèticament com de contingut, ja què qualsevol cosa malament que facis quedarà reflectida a internet i això pot ser una debilitat.

2. Ha obligat a tenir presencia a internet  ja que sinó estàs a internet no estàs al mercat.

3.El terme “glocal”, és a dir, que ara qualsevol marca pot oferir els seus productes 24/7 i a qualsevol lloc.

4.Ha facilitat a les empreses ha conèixer als seus consumidors, qui són, que els interessa, on són...

5.StoryTelling, les marques en diferents canals ens expliquen una historia, són històries que utilitzen un format multimèdia i la continuen en un format digital.

Exemple Lays, on aquesta marca volia 4 coses: BASE de DADES, SEGMENTACIÓ (podia saber el perfil de la gent que li va contactar pel concurs), BIGDATA (quan et demana que participessis et demana mòbil, edat gustos,...), i també van aconseguir que 800.000 persones et donen DISSENYIN el PRODUCTE ( et diguessin com les persones(els consumidors) et diguessin que és el que volien). Aquest anunci va durar 1 setmana a tele i això li va proporcionar que la gent entrés al seu Facebook, al seu canal de Youtube,.... Fent que pugessin aconseguir aquestes 4 coses.

-Quins pros i contres tenen les marques?

1.PROS: accessibilitat, atenció al client (les marques a internet tenen molta cura entre el consumidor i la marca, menys que la que tenen fora de la xarxa ja què a internet aquest mal tracte queda reflectit), són més transparents, facilitat de compra, també dona una identitat i una reputació de la marca cap al consumidor.

*Juan Merodio (sap molt sobre identitat i reputació de cara al aspecte digital).

La identitat és la informació que pujem

-Es pot controlar aquesta identitat? Aquest “Branding”?

 -Com es gestiona  la identitat ?

LOP (Llei ) regula tota transferència de arxius digitals entre persones i empreses

LSSI (llei de serveis d )regula com les empreses defensen els seus continguts digitals i la informació que tenen de les diferents persones (consumidors,

Son les lleis que gestionen les dades privades, les empreses estan obligades a dir on tenen aquestes dades i a com les protegeixen. Keeper és un exemple de empresa que protegeix tot aquest conjunt de dades (contrasenyes, arxius,..).

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.7 Kb)   pdf (58.9 Kb)   docx (8.9 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com