ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

MEMÒRIA DEL DISSENY.


Enviado por   •  7 de Mayo de 2016  •  Trabajos  •  764 Palabras (4 Páginas)  •  251 Visitas

Página 1 de 4

MEMÒRIA DEL DISSENY

  • Explicació escrita de la proposta definitiva:

Es tracta del disseny del cartell de Sant Jordi per a l’institut Antoni de Martí i Franquès. El disseny d’aquest és una fotografia d’una noia a la que només li podem veure una mica les espatlles nues, el coll i la part inferior de la cara, aturant-se a on anirien els ulls. Aquesta noia porta una rosa a la boca.

A la part inferior de la fotografia trobem el títol del cartell: “Sant Jordi 2016”, conjuntament amb el nom del centre (Institut Antoni de Martí i Franquès).

  • Raonar el procés seguit fins arribar a la forma definitiva:

Volia representar aquesta diada amb un dels símbols més representatiu com és la rosa. Per això li he donat tot el protagonisme, posant-la només a aquesta en color i, a més a més, saturant-lo una mica. La resta de la imatge (exceptuant el text) és en blanc i negre amb un filtre verdós, que vindria a representar o simbolitzar els verd de les fulles de la flor. Com no volia col·locar una rosa com les que tothom està acostumat a regalar (la vermella) vaig decidir que la meva rosa seria de color rosa, fent que la noia de la imatge resultés més atractiva, delicada i femenina. La idea em va sorgir a partir d’una fotografia que vaig veure d’una rosa per internet. Tot el disseny d’edició de la imatge, juntament amb l’escrit, està fet a ordinador amb el programa Photoshop.

del color vermell, un color molt present en el centre perquè predomina sobre els altres colors que es troben en l’escut de l’institut Així sorgí aquesta idea.

  • Adequació del disseny a la seva funcionalitat i estètica

El disseny és adequat per a ser plasmat en paper. En un principi de manera horitzontal, perquè la fotografia té aquesta tendència. Però com els cartells es caracteritzen per ser en vertical, vaig haver de col·locar la imatge en vertical en un fons amb un color verd que es troba dins de la tonalitat dels de la fotografia. la seva funció és donar a conèixer, a partir de l’institut, aquesta diada tradicional.

  • Característiques del consumidor

Aquest disseny va adreçat a un públic molt ampli, per no dir a tothom; ja que la seva funció, com hem dit abans, és donar a conèixer la diada de Sant Jordi.


ASPECTES FORMALS

  • Color:

He escollit posar color només a la rosa per donar-li tot el protagonisme i que així fos el centre d’atenció de l’espectador. Com he esmentat abans, vaig decidir que la meva rosa seria de color rosa perquè no fos la “típica rosa vermella” que tothom regala en aquest dia. La resta de la imatge (exceptuant el text) és en blanc i negre amb un filtre verdós que el podem associar amb el verd de les fulles de la flor.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.5 Kb)   pdf (82.5 Kb)   docx (11.4 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com