ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Mossegar-se La Cua De Manuel De Pedrolo.


Enviado por   •  25 de Febrero de 2015  •  517 Palabras (3 Páginas)  •  654 Visitas

Página 1 de 3

Mossegar-se La Cua, Manuel De Pedrolo

Informe de Libros: Mossegar-se La Cua, Manuel De Pedrolo

Ensayos de Calidad, Tareas, Monografias - busque más de 2.324.000+ documentos.

Enviado por: MayteLuque 16 marzo 2014

Tags:

Palabras: 1381 | Páginas: 6

Views: 206

Leer Ensayo Completo

Suscríbase

Mossegar-se la cua de Manuel de Pedrolo.

1. Autor

1.1 Quan va viure aquest autor? L'Aranyó, 1918 - Barcelona, 1990

1.2 Va escriure moltes o poques obres? En la seva dilatada carrera literària, Pedrolo va escriure 72 novel•les, 3 llibres de poesía i 15 obres teatrals. Alguns títols de les seves novel•les són: La mà contra l'horitzó, Balanç fins a la matinada, Cendra per Martina, Totes les bèsties de càrrega, Mecanoscrit del segon origen.

1.3 Quins gèneres literaris va cultivar? Sent un dels escriptors més prolífics de la literatura catalana contemporània, va cultivar tots els gèneres literaris, poesia, teatre, novel•la, assaig...

1.4 Quina es la seva obra més coneguda? La seva obra més coneguda i més llegida, ha estat, i ho continua sent Mecanoscrit del segon origen (1974), és un dels llibres més venuts de la literatura catalana.

1.5 Per qué et sembla que moltes vegades retallaven les seves obres? Durant el franquisme la censura va ser un factor constant i determinant en el desenvolupament de la literatura catalana iniciada als anys seixanta. Moltes de les seves novel•les no van poder ser publicades en el mateix moment que les va escriure. Així, per exemple, novel•les escrites l'any 1952, com Cendra per Martina, no es publica fins al 1967.

2. Estructura

2.1 Les investigacions del detectiu Serra per tal de descobrir qui va morir en realitat en el lloc del Sr. Jordana segueixen un recorregut concret. Et donem aquest recorregut desordenat i tu l’has d’ordenar; cal que tornis a escriure les frases seguint l’ordre. Et donem aquest recorregut desordenat i tu l’has d’ordenar; cal que tornis a escriure les frases seguint l’ordre.

1. Mirar diaris que es corresponen a la data de la defunció que posa en l’esquela.

2. Preguntar a la funerària per les dades del difunt.

3.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.3 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com