ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Fageda


Enviado por   •  12 de Octubre de 2012  •  Apuntes  •  355 Palabras (2 Páginas)  •  403 Visitas

Página 1 de 2

Amb aquestes diferències, van decidir llançar el seu “Iogurt de Granja”, amb un envàs dissenyat “com unes estovalles de quadres blancs i blaus, que evoca el natural, el menjar en el camp sempre sana i apetibles ”, segons ens expliquen els responsables de la cooperativa, i amb el text en català per marcar la diferència geogràfica. Amb tot això han aconseguit estar presents en tota Catalunya, en la majoria dels grans hospitals i en les principals cadenes de distribució.

És del tot evident que la permanència de la Fageda al mercat passa per ser molt més importants del que ara és. Perquè el posicionament de la marca i el coneixement de la mateixa empresa, guanyen terrè, doncs estan molt convençuts que la marca és l'eix estratègic que suporta tot el projecte.

La prestigiosa fundació Empresa i Societat acaba de concedir el premi a la “Millor acció social d'interès laboral”

a la cooperativa catalana La Fageda, un veritable exemple d'integració laboral de persones amb discapacitat intel•lectual.

Per als responsables de la Fageda és fonamental donar sentit a les vides dels malalts mentals, el mateix que a qualsevol ésser humà. A través del treball es pot aconseguir aquest “sentit”, però ha de ser un treball digne i útil, que serveixi per a alguna cosa, que sigui rendible i aporti valor a la societat.

D'aquesta forma, s'han buscat activitats productives que generin valor i que puguin créixer i desenvolupar-se per mantenir en el temps aquesta empresa. La cadena de valor és necessària per mantenir la “cadena del sentit” dels treballadors de la cooperativa. Per això, en aquests anys La Fageda ha creat una empresa de jardineria que dóna servei a la majoria dels municipis de la comarca i al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a més de comptar amb la vaqueria de vaques de llet més gran de la comarca. També, tenen un viver de planta forestal i des de 1992 compten amb una marca de postres làctiques, sent els líders del iogurts de granja a Catalunya. Segurament aquesta activitat de producció de iogurt ha estat la que ha tret a la llum pública a aquesta cooperativa tan especial

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com