ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Estuido La Fageda


Enviado por   •  9 de Mayo de 2013  •  585 Palabras (3 Páginas)  •  280 Visitas

Página 1 de 3

1. VISIÓ GENERAL DE L’EMPRESA

Unilever és una empresa anglo-holandesa creada el 1930 com a resultat de la fusió de Margarine Unie, Companyia Holandesa de margarina, i Lever Brothers. La companyia es defineix com a una multinacional, multilocal i multicultural, que opera amb les seves centenars de marques en els mercats alimentaris i en productes relacionats amb la cura domèstica i personal

Dades rellevants:

Unilever és propietària del voltant de 400 marques.

(25 de les quals representen un 70% de les vendes totals.)

Genera uns guanys anuals que s’aproximen als 46 000 milions.

(dividits entre les Marques d’aliments i les marques per la cura personal)

Dona feina a més 170 000 persones a tot al món.

(opera a més de 190 països)

2-FILOSOFIA

Segons la filosofia dels màxims accionistes de l’organització, la clau per el correcte desenvolupament de l’estratègia de l’empresa recau en la correcte aplicació del concepte d’innovació en totes les parts del negoci a partir del treball conjunt. Per fer-ho, cal anticipar-se a les necessitats del consumidor.

Una altra clau de l’èxit de l’empresa és la motivació i la importància que donen als treballadors ja que des d’Unilever creuen que la seva fortalesa recau en el fet de tenir individus treballant junts en equips que apliquen la seva energia i passió ens els seus desafiaments comercials.

3- RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Per la companyia l’èxit significa actuar amb els millors nivells de conducta corporativa respecte els seus empleats, els seus consumidors i a la comunitat a la que actua. De fet, la companyia participa cada any en diverses iniciatives que afavoreixen al desenvolupament sostenible.

Centren les seves actuacions en tres compromisos:

1. Compromís amb la seva gent.

L’objectiu de Unilever és convertir la companyia en una de les millors on treballar i és que els empleats és un dels principals actius de negoci de l’empresa i per això en ells recau la prioritat de l’empresa en aconseguir el seu benestar emocional i físic a la vegada i ajudant-los a compaginar el desenvolupament professional amb la vida personal a través de la flexibilitat horària laboral.

2. Compromís

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.4 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com