ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Les Dones Al Nazisme


Enviado por   •  24 de Septiembre de 2012  •  360 Palabras (2 Páginas)  •  677 Visitas

Página 1 de 2

Les dones al nazisme

Les dones dels nazis:

Durant el nazisme, les dones ocupaven un paper no gaire important en la vida de casada amb un nazi, els únics deures de la dona nazi eren cuidar de la llar i dedicar se als fills, per la conservació de la raça ària.

Algunes dones compartien les idees polítiques dels seus marits, d’altres no tenien clar el que feien conservant la raça ària .

Moltes dones van influenciar a la vida del partit nazi.

Es va afavorir que les dones no treballessin fora de casa. "El camp de batalla de les dones alemanyes és la llar", deien. El 1933 Richard Wagner, director de la clínica de dones de l'Hospital de la Charité a Berlín va declarar als ovaris de les dones alemanyes com a patrimoni nacional, propietat de l'estat alemany i futur del poble. Hi va haver premis de natalitat. Les mares en funció del nombre de fills que tinguessin eren condecorades amb creus. Or, per a 8 o més fills, plata, per a 6, i bronze més de 4. Aquestes creus eren lliurades el 12 d'agost, dia del naixement de la mare de Hitler.

Les dones als camps de concentració

Alguns camps i alguns recintes dins dels camps de concentració eren específicament per a dones. Al maig de 1939, els nazis van obrir el camp de Ravensbrueck, el camp de concentració més gran creat per dones.

Més de 100.000 dones van passar per Ravensbrueck fins a l'alliberament el 1945. El 1942, un camp de dones va ser creat a Auschwitz (on les primeres presoneres eren les dones deportades d'Ravensbrueck).

Bergen-Belsen, un altre camp de dones que va ser creat el 1944. Milers de presoneres jueves de Ravensbrueck i Auschwitz van ser transferides a Bergen-Belsen.

La seva vida als camps: hi havia una gran dosi de solidaritat entre les dones per aconseguir menjar, la preocupació perquè els fills no patissin, les estratègies de mestres i mares per seguir educant els seus fills, a causa de els grans problemas d’higiene i de salut les noies no menstruaven i això preocupava als metges nazis, que així no podien seguir amb els seus cruels experiments sobre els cossos dels seus presoners) ...

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com