ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Gestación subrogada.


Enviado por   •  5 de Mayo de 2017  •  Tesis  •  645 Palabras (3 Páginas)  •  121 Visitas

Página 1 de 3

Noticia: http://politica.elpais.com/politica/2016/11/29/actualidad/1480408736_643505.html

A partir de la notícia que et mostro, expressaré la meva opinió sobre la noticia Peró bé endinsar-me en un tema concret, la gestació subrogada.

La gestació subrogada o gestació per substitució, mal anomenada maternitat subrogada, ventre de lloguer o ventre substitut, és una tècnica de reproducció assistida per la qual una dona accedeix a gestar el fill d'una altra persona. Dit això, cal dir, que a Espanya està prohibida, és un mètode il·legal. Penso que en el cas del que parlarem, per una banda està mal fet per part tant de la dona que s’ha ofert a donar a llum un fill a canvi de diners, com tant per part de la parella que paga a la mare gestant. Per altra banda, entenc, que tot i sabent que és il·legal, ho han fet perquè realment ells desitjaven tenir un fill.

Aquest no és el primer cas que trobem a Espanya i molt menys l’ultim. Segurament, parelles com aquesta, es troben en la mateixa situació, no poden concebre o gestar un nadó i es veuen obligats a buscar una dona que s’ofereixi a fer-ho, ja sigui a canvi de diners o per solidaritat, ja que el seu desig per ser pares i mares és molt més gran que potser les conseqüències que pensen que això pot comportar. Hi ha molts països que aquest mètode de reproducció el permeten, i el preu de portar-ho a terme arriba fins els 60 000 euros, fet que fa que moltes famílies, com segurament aquesta, no s’ho puguin permetre. L’altre camí que els hi queda a aquests pares que no poden pagar les grans quantitats que comporta portar a un fill a el món a través de la gestació subrogada en un altre país, és l’adopció. L’adopció és un manera molt bonica d’ampliar la teva família, però és un tràmit molt lent. I per tant han de recórrer a fer-ho il·legalment. Penso que la gestació subrogada s’hauria de legalitzar a Espanya i potser moltes parelles com aquesta no haurien de veure’s ficats en aquests problemes. Les mares que ho fan per pròpia voluntat i en condicions favorables per al nadó, estan suficientment capacitades per fer-ho. Tot això amb els reglaments, controls i mesures de seguretat per assegurar-se que tot va bé per les dues parts.

Desde el meu punt de vista, la gestació subrogada no és un mètode que perjudiqui a cap dona ja que sempre i quan ho facin per pròpia voluntat, no se estan fent mal bé els seus drets. Moltes persones pensen que això es tractar a la dona com objecte, però són persones que no tenen idea, ni es paren a pensar en que aquestes dones ho fan per poder ajudar a les famílies i que cap persona les està obligant. No fa falta que digui, que estic absolutament en contra de les ventes il·legals de nens robats o dones que han estat obligades a fer-ho, en el cas que del que jo estic parlant, no en el de la notícia, sinó en el dels milers de pares i mares que volen tenir fills i no poden.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.6 Kb)   pdf (61.4 Kb)   docx (11.2 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com