ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Kepler 22-B


Enviado por   •  9 de Junio de 2014  •  496 Palabras (2 Páginas)  •  233 Visitas

Página 1 de 2

Descobert un bessó de la terra.

Kepler 22-b; descobert el passat cinc de desembre del 2011 és un planeta que es troba en una orbita similar al Sol a una distància de 600 anys llum de nosaltres. Tenint en compte que l’estel més pròxim al nostre sistema solar és Próxima Centauri a 4.24 anys llum de distància, podem considerar que es troba a una distància considerable.

Segons la NASA El nou planeta pot reunir les . característiques per ser habitable.

La zona en la que es troba,es una regió en la que podem trobar una superfície amb una temperatura que fa possible que l’aigua es trobi en estat líquid (indispensable per la vida tal i com la coneixem). El Kepler 22-b està orbitant al voltant d’un estel que podríem qualificar com bessó del Sol. El nou planeta té al voltant de 2,4 vegades el radi de la Terra, però els científics encara desconeixen la composició del planeta. L’equip del Kepler-22b està esperançat,perquè la massa del Kepler-22b pot ser calculada amb l’ajuda d’un nou instrument localitzat a les Illes Canàries i que començarà a funcionar la propera primavera.

La NASA té un nou telescopi capaç de mesurar amb gran precisió la velocitat del planeta. Amb aquesta informació, els científics calculen la massa, llavors la densitat i desprès si la matèria és d’estat líquid o sòlid.

El nostre lector pot preguntar-se;-I per què volen trobar un altre planeta si en tenim d’un? És molt senzill, la constant recerca de planetes és deguda a que el nostre sistema solar acabarà desapareixent en morir el Sol(Supernova) i si volem que l’espècie humana sobrevisqui no ara, ni demà, sinó que en un futur llunya;haurem de trobar un altre planeta habitable.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.9 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com