ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Zoologia


Enviado por   •  22 de Enero de 2021  •  Apuntes  •  781 Palabras (4 Páginas)  •  111 Visitas

Página 1 de 4

PRÀCTICA 1

A la primera practica vam aprendre a fer anar el microscopi, una eina fonamental per la observació de la vida microscòpica.

L’objectiu era conèixer cadascuna de les parts de la que està compost el microscopi i la lupa binocular, aprendre a fer-lo servir correctament i les seves aplicacions.

He observat que els microscopis amb els quals vam treballar son capaços de mostrar-nos un nivell de imatge excel·lent per tal de poder veure els resultats de la millor manera i per tant fer una millor recerca.

En aquesta pràctica personalment posaria algun tipus de mostra per poder practicar amb el microscopi.

PRÀCTICA 2

Hem realitzat un estudi de cèl·lules animals i vegetals.

L’objectiu d’aquesta pràctica era observar diferents morfologies entre cèl·lules vegetals i animals.

He observat les diferències que hi ha entre els dos tipus de cèl·lula: animal i vegetals. La seva diferent morfologia principalment.

En aquesta practica hagués afegit més cèl·lules, tant animals com vegetals per veure si hi ha alguna diferencia entre elles.

PRÀCTICA 3

Hem vist diferents plats cel·lulars de diverses cèl·lules vegetals a traves de talls que hem fet a diferents organismes amb aquest tipus de cèl·lules.

L’objectiu d’aquesta practica era observar els diferents tipus de plats en el citoplasma que hi ha en una cèl·lula vegetal.

He vist cadascun dels diferents tipus de plats que contes una cèl·lula vegetals i m’ha bastant amb la qualitat amb que es veia.

En determinats organismes vegetals m’han costat extreure el teixit vegetal per posar-lo al portaobjectes, llavors el que faria es canvia algunes mostres com per exemple el del pebrot vermell.

PRÀCTICA 4

Hem observat fongs sense clorofil·la de llevats i fongs.

L’objectiu es arribar a observar els organismes unicel·lulars del regne dels fongs en els llevats i observar els diferents tipus de floridures.

En els llevats hem pogut observar “esporangios”, “Hifas”... i en les floridures hem vist diferents espècies com el “penicillium”, “fusarium”...

Personalment, en aquesta pràctica hagués augmentat el nombre de mostres.

PRÀCTICA 5

Hem tallat les arreletes i afegim Orceina acètica, posar a escalfar les arrels amb un encenedor i una vegada ho posarem al portaobjectes per tal de observar-ho al microscopi.

L’objectiu és observar en quina etapa del procés de duplicació és troben els nuclis de l’arreleta en el moment en el qual les hem observat (interfase, profase, metafase, anafase i telofase).

He

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.2 Kb)   pdf (37.9 Kb)   docx (9.9 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com