ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Burret De Plata


Enviado por   •  1 de Junio de 2015  •  556 Palabras (3 Páginas)  •  152 Visitas

Página 1 de 3

En un matí de primavera dues nenes anomenades Marcelle i Cocó van trobar a un senyor al bosc que semblava estar mort, espantades es van arrencar a córrer. Després d'un llarg camí ambdues van decidir tornar ja que la idea d'haver-se trobat a un mort els semblava interessant.

En arribar al lloc es van trobar amb la sorpresa que l'home no era mort sinó cec. Les nenes van sentir pena per ell i van decidir ajudar-lo. Li van preguntar quin era el seu nom, si era un soldat i com havia arribat aquí. Es deia Tinent Shepard, els va demanar que no li expliquessin a ningú sobre ell i que es dirigia a l'altra banda del Canal de la Manxa on es trobava el seu germà Jack molt malalt que ho deia cada nit.

Al dia següent, després de sortir de l'escola, van córrer a casa van prendre llet, melmelada i pa, ja de sortida el seu germà Pascal les va aturar, li van comentar que anaven a un dia de camp amb les seves nines, com a ell li avorrien aquestes coses les deixo passar, aviat es van posar a córrer costa amunt. Se li van acostar al soldat i Marcelle embarro melmelada al pa amb una branca i va servir llet mentre ell els explicava una història.

Es tractava d'una burra anomenat Avellana que vivia a Natzaret amb la seva propietària Ruth. Josep un veí li va demanar de favor es la prestés ja que havien d'anar a Betlem a registrar-se en un cens que havia ordenat el rei i com eren pobres no tenien manera d'arribar, a més la seva dona Maria estava embarassada i no anava aguantar el viatge caminant . Ruth li havia promès al seu vella burra que quan arribés a una edat avançada no anava a treballar, però compadint dels seus veïns es la prest. Quan van arribar a Betlem ningú els va donar allotjament només els van prestar un estable on va néixer el seu fill el qual Avellana el petó a la galta, els pares estaven contents, això significava que el nen tindria les característiques nobles d'un ruc.

Quan al rei li van informar que havia nascut un príncep, comandament al seu exèrcit que li portessin a tots els nens

Llegir Assaig complet

Subscrigui

homes. Avellana, pressentint el perill es va posar molt inquieta i afanyar a la jove família a que tornessin, ells van pensar que estranyava a Ruth. Quan van arribar a Natzaret Avellana estava exhausta perquè no paro en tot el camí es va ficar al llit en el seu refugi i l'endemà va morir.

Cocó estava molt trist per la història i va prometre ser gentil amb tots els animals. Després de xerrar una estona van tornar a casa.

Aquesta nit, el soldat recordava que havia tingut al seu càrrec trenta homes perquè era una persona preparada que parlava fins a tres idiomes, va recordar també totes les atrocitats de la

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com