ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Tipos de gobern.


Enviado por   •  26 de Marzo de 2017  •  Apuntes  •  377 Palabras (2 Páginas)  •  91 Visitas

Página 1 de 2

Democràcia - Tipus de Govern

La paraula " democràcia " vol dir literalment " governats pel poble " . La democràcia és un tipus de govern en el qual tots els ciutadans elegibles tenen el mateix pes en les decisions que afecten les seves vides. La democràcia permet als ciutadans elegibles a participar per igual, ja sigui directament oa través de representants elegits en la creació de lleis .

República - Tipus de Govern

Literalment una democràcia és impossible en un tipus polític que conté més d'unes poques persones . Totes les " democràcies " són realment repúbliques. En una república , el poble tria representants per elaborar i fer complir les lleis. Una república és dirigida pels representants dels votants . Cada un està individualment elegit per un període de temps determinat .

Monarquia - Tipus de Govern

Una monarquia és un tipus de govern que consisteix d'un rei o una reina que de vegades té el poder absolut. El poder es passa al llarg a través de la família. A vegades, un rei es diu "emperador", sobretot si hi ha un gran imperi, com la Xina abans de 1911. No hi ha grans monarquies avui. El Regne Unit, que té una reina, és en realitat una república perquè la reina no té pràcticament cap poder polític.

Aristocràcia - Tipus de Govern

Una aristocràcia és un tipus de govern dels aristòcrates.

Els aristòcrates són típicament persones riques i educades.

Moltes monarquies realment han estat governades per aristòcrates.

Avui en dia, en general, el terme "aristocràcia" s'utilitza negativament a l'acusar una república d'estar dominada pels rics, com dient: "Els Estats Units s'ha convertit en una aristocràcia".

Dictadura - Tipus de Govern

Una dictadura consisteix a estar governada per una persona o un grup de persones. Molt pocs dictadors admeten que són dictadors i gairebé sempre diuen ser líders de les democràcies. El dictador en aquest tipus de govern pot ser una persona, com Castro a Cuba o Hitler a Alemanya, o un grup de persones, com el Partit Comunista de la Xina. Aquesta tipus de govern es regeix per un únic líder que no ha estat elegit, i pot usar la força per mantenir el control. En una dictadura militar, l'exèrcit té el control. En general, hi ha poca o cap atenció a l'opinió pública o als drets individuals

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.3 Kb)   pdf (36.7 Kb)   docx (10.8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com