ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Analisis empresa.


Enviado por   •  14 de Enero de 2017  •  Informes  •  776 Palabras (4 Páginas)  •  293 Visitas

Página 1 de 4
  1. Breve descripción del centro
  1. Indicar año de fundación y la historia del centro

Al 1925 Pere Prat i Lluch funda l’acadèmia Prat a la Rambla de prat 19 uns anys més tard,al 1932, la seva filla Lluïsa Prat es fa càrrec i es traslladà al carrer Sant Eusebi i poc desprès va inaugurar dues escoles més. Al 1939 arran de la Guerra Civil la acadèmia va tancar , tot i que , uns mesos més tard va reobrir però només amb l educació primària i Aureli Clarós Ferrer és va fer càrrec de la direcció fins a morí .

L’any 1961 Lluis Prat fill de Lluïsa Prat passa a ser director i torna l ensenyament primari i batxillerat. Uns anys més tard, al 1965 s’inaugurà el batxillerat femení.Del 1967-1978 es va unificar l’Acadèmia el Prat en dues línies: Unificació d’infrastructures i la col·laboració amb el Liceu francès

Al 1994 Nuria Prat agafar la direcció, i en els últims anys:

[pic 1]

[pic 2]

  1. Domicilio, forma social, CIF, CNAE

Domicili: Carrer Roger de Llúria 97

Forma social: SL, societat limitada

CIF: B08314700

CNAE:8532

  1. Indique fecha de incio y de cierre del cicló contable

Inici del cicle contable: 1/9/15

Fi de cicle contable:31/8/15

  1. Objeto social

La societat te com a objecte social la promoció i desenvolupament d’activitats i institucions pedagògiques dedicades a l’ensenyament en tots els seus graus, així com el fument de totes aquelles altres activitats culturals, científiques i esportives relacionades amb aquesta.

  1. Descripción de la zona de influencia y competència directa

Centre d’estudis el Prat te una competència per proximitat amb Granés batxillerats , i l’Institut Jaume Balmes els quals son molt pròxims, també podríem incluir el collegi . Aquests tenen una competència per els alumnes que cursen Batxillerat.

Amb els alumnes que volen cursar cursos formatius competeix amb escoles com : Centre Lopez Vicuña, Institut Jaume Balmes i El Tribal, Centre de formació i creació escénica.

Tots els centres anomenats tenen una competència per proximitat.

El centre d’estudis Roca tot i que el centre esta lluny un de la altre, competeixen per l’exclusivitat de ser un centre privat. Així com també el centre d’estudis Jaume Balmes i els Jesuïtes de Bellvitge.

  1. Enumeración de los miembros del consejo de administración o indicar las generales del administrador

Núria Prat i Clarós amb DNI35082293W es l’Administradora única de Centre d’Estudis Prat S.L.

  1. Oferta educativa del centro
  1. Destacar que cursos son privados y cuales concertados. Realice una tabla por curso y características del mismo

Batxillerat de ciències i tecnologia

. interessats en les ciències experimentals; les matemàtiques;els estudis relacionats amb continguts científicosanitaris; i el món dels processos tecnològics i dels materials, instruments, aparells i màquines que s'utilitzen en la producció de béns i serveis.

Batxillerat d’humanitats i ciències socials:

. inquietuds relacionades amb els estudis lingüístics i literaris; la filosofia; les manifestacions culturals; les ciències socials, jurídiques, polítiques i econòmiques; la gestió i administració pública; la comunicació; les relacions públiques; la publicitat; el turisme; i altres serveis d'oci.

CFGS administració i finances:

. interessats organitzar i executar les operacions de gestió i administració en els processos comercials, laborals, comptables, fiscals, financers i logístics d'una empresa pública o privada.

CFGS gestió de vendes i espais comercials

. realitza la gestió d'operacions comercials de compravenda i distribució de productes i serveis amb coneixements d'investigació comercial, polítiques de màrqueting i màrqueting digital.

CFGS màrqueting i publicitats:

. utilitzar la força de les polítiques comunicatives i de sensibilització, mitjançant aptituds com la creativitat i l'emprenedoria.

. els alumnes han de ser dinàmics i amb esperit de millora i d'observació permanent.

CFGS transport i logística:

. Interessats en organitzar, gestionar, i controlar operacions del transport de mercaderies i de viatgers en l'àmbit nacional i internacional. També a planificar i gestionar activitats logístiques d'una empresa, d'acord amb la normativa vigent i sobre els principis de qualitat, seguretat i respecte pel medi ambient que demanda la Unió Europea.

CFGS comerç internacional

. àmbit ordinari d'interacció social i laboral a dia d'avui és global i els alumnes aprendran a esdevenir un expert en gestió d'importacions i exportacions, així com en la recerca d'informació sobre els mercats internacionals.

CFGS guia, informació i assistències turístiques

. els alumnes aprendran a dissenyar productes, a crear plans de màrqueting i de comunicació, tècniques de relacions públiques i protocol relacionades amb el sector del Turisme.

CFGS gestió d’allotjaments turístics:

. especialista de la coordinació d'establiments turístics, amb formació específica de comunicació i atenció al client, i capacitat de detecció i anàlisi de les opcions de negoci que puguin donar-se en el teu àmbit de treball.

  1. Indicar el precio por curso indicando la cuota mensual i la cuota anual resultante

Pendientes de recibir un email del centro con la información

COMENTARIO ECPN

El capital no ha variat de un any al altre.

Las reserves han incrementat un 47% aproximadament.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.5 Kb)   pdf (332.7 Kb)   docx (153 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com