ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

CAP V


Enviado por   •  12 de Mayo de 2014  •  Informes  •  318 Palabras (2 Páginas)  •  202 Visitas

Página 1 de 2

CAP V

La variació no és derivada de la casualitat , està sotmesa i relacionada amb les condicions de vida a què ha estat sotmesa cada espècie durant diverses generacions successives . Es pot dir que la majoria de les variacions són influïdes pel clima ja que segons autors com Wollaston que està convençut que el viure prop del mar influeix en els colors dels insectes ; o com diuen altres autors que ara les plantes que neixen més a prop de les costes tenen fulles més carnoses que els que es troben en altres llocs.

El desús pot arribar a ser una conseqüència de variació , això es pot observar principalment en animals domèstics on aquestes modificacions són hereditàries . En alguns animals aquesta és la millor manera d'explicar les modificacions . No obstant això totes aquestes modificacions que poden ser per exemple la reducció de les ales d'algunes aus , o coleòpters són tot influenciats o ajudats per la selecció natural ; per exemple quan un animal ha arribat , després de nombroses generacions , al més profund del desús haurà atrofiat més o menys completament un òrgan com els ulls la selecció natural hi haurà efectuat altres canvis com un augment en la longitud de les antenes o palps com a compensació de la sequedat . La flexibilitat de la constitució és molt comú i es pot notar en l'actualitat amb els animals de l'ara que han tingut una gran flexibilitat per poder poblar gairebé que la major part del món i suportat canvis i estacions al llarg de la vida de la terra .

La variació correlativa fa referència al fet que l'evolució d'un òrgan per selecció natural pot portar a la modificació d'un altre ; un exemple d'aquest és el de l'explicació que donen a que gràcies a l'evolució de la pelvis d'unes aus es va produir una notable diversitat en les formes dels ronyons .

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com