ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Análisis LaVida.es.


Enviado por   •  16 de Enero de 2017  •  Reseñas  •  344 Palabras (2 Páginas)  •  135 Visitas

Página 1 de 2

Análisis La Vida.es

  1. Descripció de contingut

El missatge de fons que es vol exposar en aquest nou format, és la perillositat d’internet en les persones, ja que la información és mou molt ràpidament i no sempre de froma verídica.

  1. Descripció formal del missatge

És un muntatge visible. Et parla en passat i hi ha moltes elipsis en el temps, es trenquen els espais marc-temporals. Al ser un muntatge visible també es podría dir que es tracta d’un muntatge analític, ja que la historia es forma amb molts plans diferents.  És un nou format d’historia explicada a través d’internet

Aquest video està estructruat en 3 parts. La primera és la introducció, quan ens parla de “cagarla”. La segona par tés quan està al Facebook explicant el problema de la seva novia, i l’últim és al final, quan fa la video-trucada amb el seu amic.

La durada dels plans és bastant curta, amb alguna excepció. Són plans bastant curts en el que et mostren els detalls, com un me gusta, comentari, etc.  El moviment intern del pla és molt notable. Tots els canvis sóon per tall. El ritme intern i extern están molt equilibrats, però el ritme extern predomina sobre el ritme intern.

Els elements sonors i el grafisme hi juguen un paper molt important. La veu en off i els efectes de so li donen força a la historia, ajuden a recrear escenaris que nosaltres no veiem, com en el moment en que es recrea el dia que van anar de copes. El grafisme és el de Facebook majoritariament, ja que es qüestionen les xarxes socials.

L’objectiu del muntatge és donar molt dinamisme a la peça relacionant-la amb la rapidesa amb la que es mou la información a totes les xarxes socials, és com un paral·lelisme.

  1. Resum final

Muntage que convina un ritme extern i un ritme intern bastant notaris, vol ser ràpid, és a dir, canvis de plans curt i  per tall per donar dinamisme. És un muntatge visible perque trenca amb marcs temporals i això dóna aquesta sensació de rapidesa i dinamisme

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)   pdf (32.8 Kb)   docx (10.8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com