ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

¿Quin tipus de món és el món de Neo, al començament de la pel·lícula?


Enviado por   •  8 de Noviembre de 2021  •  Apuntes  •  1.069 Palabras (5 Páginas)  •  359 Visitas

Página 1 de 5

1. ¿Quin tipus de món és el món de Neo, al començament de la pel·lícula? ¿Com experimenta la realitat en la que viu? ¿Per què es planteja que quelcom no encaixa en aquest món?

El món on viu Neo és un món artificial anomenat Matrix. La funció de Matrix és crear un món artificial ideal. Desde que el començen a connectar amb cables i més materials elèctrics. Comença a dubtar d'aquesta realitat quan Morfeu s'hi posa en contacte.

Neo Viu en un món sensible el principi de la película, en el que neo experimenta la realitat a través dels sentit. Platon explica quest món amb el mite de la caverna, on un pressionar Està al fons de la caverna i només veu sombres En una paret pensant que són objectes reals. pero El d'aixecar-se veu que hi ha dos objectes que produeixen aquelles sombras, i al sortir veu les coses com són clarament com són gràcies a la llum del sol i bé el mateix sol. això reflexa en la película Ja que neo vivia en un món de “sombres”, de coses considerablement reals ja que podia percebre-les Através dels seus sentits. neo Té una sospita de que el món en el que viu no és la autèntica realitat, això podria ser per què, com diu Platón, els sentits són enganyosos. també sospita gràcies a morfeo, qui li ajuda a conèixer la veritat realitat.

2. Enumera cinc diferències entre el món real y el món imaginari o virtual de Matrix (diferencies de tot tipus, des de les estètiques fins les físiques). A partir d’aquesta llista, ¿pots treure alguna conclusió o criteri per a diferenciar la realitat del que no ho és?

El món imaginari és un món programat, en el món real les accions de les Eres humanos influeixen en el que passa.

en el mpn imaginari no es poden tindre superpoders o habilitats que semblen màgiques, en el món real sí, com per exemple saltar d'un edifici a una altra que està molt allunyat i no morir en l'intent.

el món imaginari està governat per als éssers humans Mentre que el món real ho està per màquines i Tecnologia.

el paisatge és natural en el món imaginari mentre que és Tecnològic en el real.

la gent que viu en el món imaginari no coneix la veritat, la gent que viu en el món real si la coneix, tots tenen accés al món imaginari, no tots el tenen al Real.

3. Analitza la actitud davant la vida y la veritat de cadascú dels personatges principals (humans y no humans): Neo, Morfeo, Trinity, Cifra, l’oracle y l’agent Smith. Associa cadascú de ells amb tres adjectius y assenyala una escena del film que els defineixi suficientment. Explica el perquè de les teves eleccions.

Morfeo:És segur de si mateix, confia en les seves habilitats i és molt intel·ligent. s’entrega el seu treball, ja que prefereix morir ell abans de que mori l'escollit. Això demostra en l'escena en la que lluita con Neo.

Trinity: ella també desconfiava del món en el que vivia, per el Per el que morfeo li va ensenyar el món r

1.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.8 Kb)   pdf (41.6 Kb)   docx (8.5 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com