ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Estrategia Basada En El Crecimiento


Enviado por   •  12 de Enero de 2013  •  473 Palabras (2 Páginas)  •  475 Visitas

Página 1 de 2

ESTRATEGIA BASADA EN EL CRECIMIENTO

Aquest anàlisi ens ha permès explorar les fortaleses i debilitats de l’espai on durem a terme el nostre pla de negocis i a la vegada, detectar una sèrie d’oportunitats de millora per tal de potenciar les fortaleses, corregir les debilitats i aconseguir una millora significativa respecte a la competència de la cadena de valor i la comercialització.

Hem de tenir en compte una sèrie de punts:

- La situació econòmica es excel•lent.

- De manera general, la temporada de major intensitat turística es centra en els tres mesos d’estiu sobretot per una part dels nostres clients potencials, els turistes a nivell local i de l’estranger. La resta de clients potencials ens interessaria captar la seva atenció durant la primavera, finals del curs escolar.

- Dins els marc socioeconòmic; l’entorn geogràfic no ha set objecte d’importants inversions. Es tranquil i poc desenvolupat turísticament.

- En l’entorn geogràfic es donen les condicions idònies per al pràctica de la vela.

ANÀLISI DEL CLIENT

La nostra escola de vela s’està dirigint a dos mercats. El dels nens en edat escolar (primària i secundària) i el dels consumidors de viatges d’aventura.

A la taula que veiem a continuació podem observar el nombre de nens que viuen en els diferents municipis d’Andalusia ordenats per edats. En el nostre cas, només donarem importància a aquells els quals les seves edats estan compresos entre els 5-6 i 19 anys. Granada té 240.522 habitants. Segons aquestes dades en aquesta taula ens fixaríem en la part encerclada en verd pel que fa al radi de població que volem abastar. Posteriorment, pensant en una estratègia de creixement tindríem en compte la resta de columnes d’aquesta edat; especialment la primera, subratllada en vermell.

Dins d’aquest grans números, especifiquem encara més en el que serà la nostra població diana. Veiem en les següents taules la disposició de centres privats i públics i el número d’alumnat escolaritzat al municipi de Granada.

Com que pretenem, com ja hem dit abans fer servir estratègies basades en el creixement, creiem important que el creixement de l’empresa estigui totalment relacionat amb les modificacions e increments de les dimensions d’aquesta, mantenint en tot moment la nostra posició competitiva en relació a la competència. Es per aquest motiu que encara volem acurar més la població d’aquest primer mercat ja que creiem que per un primer any, només amb el volum tant elevat d’habitants que té Granada i la

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com