ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

MINI PLA DE MARQUETING EUREKAKIDS


Enviado por   •  12 de Abril de 2022  •  Trabajos  •  1.160 Palabras (5 Páginas)  •  55 Visitas

Página 1 de 5

Mini-pla de màrqueting EUREKAKIDS

L'objectiu d’aquest mini pla de màrqueting es analitzar l’empresa EurekaKids, la cadena de tiendas de juguetes educativos y didácticos, empresa en la qual treballo desde fa quasi 3 anys. Per realitzar el pla fare servir una mini presentació de l’empresa que em van facilitar a la feina i els meus coneixements sobre l’empresa degut a la meva implicació directa en el departament de compres i exportació.

Damerik SL , la rao social de Eurekakids, va començar el seu cami en 2002 amb l’obertura d’una petita botiga a Girona i, a dia d’avui, compta amb mes de 130 botigues a tot el mon.  

Eurekakids és una empresa especialitzada en la comercialització i distribució de jocs i joguines didàctiques i pedagògiques de qualitat. Les joguines Eurekakids estan dirigides a petits de 0 a 12 anys i es conceben sota el compromís de formar futures generacions amb joguines que contribueixin a potenciar la seva imaginació, millorar-ne les destreses i fomentar valors com l'amistat i el respecte pel medi ambient.

La missió de l’empresa consisteix a transmetre valors, despertar la curiositat i ajudar a potenciar els cinc sentits, oferint joguines que siguin veritables suports d'aprenentatge.

Eurekakids experimenta una demanda cada vegada més gran pel fet que les noves generacions comprenen i valoren la importància d'escollir joguines que, a més de divertir, siguin educatives i aportin un valor afegit al seu temps de joc. Per això a les botigues es realitzen tallers i activitats que ajuden a transmetre millor el valor educatiu de les joguines.

La història d'Eurekakids es remunta a Girona, l'any 2002, amb la creació de la marca Eurekakids i l'obertura de la primera botiga a Girona.[1]

L’any 2008 amb l’entrada del grup inversor COMET, S.L. (amb un 18%) s'inicia el procés d'internacionalització (Andorra, Itàlia i França). Amb l'entrada d'un nou soci, el grup Nazca (grup financer) el 2011 comença un intens procés d'expansió al mercat francès, belga i italia, i al 2012 Eurekakids fa el gran salt amb l'obertura de les primeres botigues a America del Sud (Colòmbia).

El 2018 amb l’entrada d’uns nous socis, Hape i Beleduc,  s’inicia el procés d’obertura de botigues a Xina i s’amplia la xarxa de botigues a Europa i America del Sud (imatge 1 annex).

L’any 2019 Eurekakids comptava amb 175 botigues a 40 països i la previsió de creixement pel 2020 era arribar a 190 botigues(imatge 2 annex)

 Les joguines Eurekakids s'ofereixen en quatre circuits de distribució(imatge 3 annex) :

  • Botiga online – 15%
  • Franquícies –49%
  • Botigues multimarca –12%
  • Sucursals –24%

A curt termini, el principal objectiu d'Eurekakids és potenciar el mercat asiàtic amb l'obertura de més botigues i la centralització de les compres a Xina, a través d'un nou equip de compres que estarà en contacte permanent amb l'equip de compres de la seu central de Riudellots de la Selva.

Apostant per l'omnicalitat, el departament de Marqueting te com a principal objectiu oferir una atenció personalitzada perfecte al client Eurekakids. El client  obté informació, assessorament especialitzat i propostes sobre les millors joguines educatives per als seus fills/es pel mitjà que li resulta més còmode en tot moment: botigues físiques, botiga online, contact center, xarxes socials, etc...

Els principals avantatges competitius d’Eurekakids són:

  • diferenciació de productes - productes de gran valor educatiu i atemporals, sense seguir modes passatgers.
  • La qualitat dels articles - l’empresa aposta per joguines fabricades en fusta o cartró bio.
  • Innovació - cada any es renova la col·lecció de joguines amb dissenys propis i sempre apostant per la sostenibilitat.

 

Eurekakids disposa de les competències humanes i tècniques necessàries per poder atendre en tot moment les seves botigues i els seus clients.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (7 Kb)   pdf (321.9 Kb)   docx (286.7 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com