ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Què és el màrqueting digital?


Enviado por   •  12 de Octubre de 2020  •  Ensayos  •  851 Palabras (4 Páginas)  •  81 Visitas

Página 1 de 4

[pic 1][pic 2][pic 3]

[pic 4]

TASCA 1

Respon a les següents preguntes.

  1. Què és el màrqueting digital?

Són totes aquelles accions i estratègies publicitàries o comercials que s'executen en els mitjans i canals d’Internet. Són les accions de màrqueting offline portades al mon digital.

Aquest tipus de màrqueting s’ha estat aplicant des de els anys 90 fins ara, amb millors tècniques i eines.

  1. Explica 3 eines digitals.

-Correu electrònic: És l’eina digital més comú de totes. És un canal de comunicació directe i unipersonal cap a la persona a la qual ens dirigim.  Avui en dia és la manera de comunicació amb l’empresa més popular.

-Xarxes socials: És l’eina digital amb la que més pots conèixer a l’usuari. No és el més utilitzat però si el més constant, es a dir, quan utilitzem el correu electrònic és per temps limitat, en canvi, avui en dia passem molt de temps a les xarxes socials.

-Màrqueting mòbil: Una eina que aprofita els mòbils per promocionar productes o serveis, sense dubtes  és la més efectiva, ja que el mòbil és una eina que ens acompanya tot el dia i tendim a interactuar amb ell moltes vegades  

  1. Explica en quina fase de l’embut de compra es troba l’empresa quan un dels seus objectius

fós fidelitzar clients. Explica el perquè.

Aquesta fase es troba després de conversió. La fase de fidelització és necessària per l’empresa, per a que aquell client torni a confiar en la seva empresa i poder generar futures vendes. Aquesta fase consta de fer duradora la relació entre client i empresa, s’utilitzen eines com les xarxes socials, el bloc, el correu electrònic , el màrqueting mòbil  i promocions.

[pic 5]

  1. Què vol dir que els objectius de màrqueting han de ser mesurables?

      Vol dir que ha de ser un objectiu que es pugui quantificar per a que puguem valorar si la podem assolir.

  1. Què vol dir que els objectius de màrqueting han de ser especifics?

Vol dir que ha de ser un objectiu simple i concret perquè a vegades posem un objectiu massa complex i difícil i tendim a rendir-nos, per això es millor dividir el nostre gran objectiu en petits objectius.

  1. Explica dos KPI o indicadors Claus de rendiment. Per què són importants?

-Millorar el branding, és un KPI que consta de millorar la nostra marca, és a dir, donar-li un nom i un valor.

-Trànsit per xarxes socials, és un KPI que consta de que la nostra imatge digital sigui reconeguda i transitada per possibles clients. Futurs clients o no, el trànsit ens serveix per atreure a la gent, ja que poca gent compraria en una bodega que està buida.

Els KPI són importants perquè són la senyal de que el nostre treball està funcionant.

  1. Quina és la diferencia entre estratègia i tàctica de màrqueting?


L'estratègia de màrqueting és un pla a llarg termini que busca aconseguir uns objectius prèviament analitzats mitjançant un estudi tècnic. Dins l’estudi tècnic ha d’estar estudiat el nostre públic objectiu, les nostres debilitats i punts a favor com a empresa, i sobretot, quins objectius de màrqueting que ens hem proposat.

En canvi, les tàctiques de màrqueting són el conjunt d'accions que duem a terme per fer possible l'estratègia de màrqueting.

  1. Descriu el producte o servei d’una empresa digital que tu gestionaries. Explica una estratègia d’aquesta empresa i una táctica que estigui relacionada amb aquesta estratègia.

El meu producte seria una gorra la qual fos de doble ‘’funció’’, que per fora sigues negra, per dins blanca, i que puguis tindre l’opció de girar la gorra i tenir una gorra blanca, en el cas contrari, una gorra negra, i també una gorra blanc i negre. La meva tàctica principal seria el co-màrqueting, es a dir, fer una cooperació amb una gran empresa  que tingui un públic que estigues interessat per el meu producte.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (6 Kb)   pdf (135 Kb)   docx (78 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com