ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Las mujeres de verdad tienen curvas - pregunta 1 y 2 (catalán)


Enviado por   •  7 de Abril de 2021  •  Apuntes  •  648 Palabras (3 Páginas)  •  98 Visitas

Página 1 de 3

LAS MUJERES DE VERDAD TIENEN CURVAS

1. Quina actitud manifesta l’Ana respecte el seu cos?

L’Ana és una noia que ha de lluitar per la seva llibertat individual enfrontant-se constantment a la seva mare per continuar amb la seva educació, però també lluita per trobar-se bonica en un cos que no segueix els cànons de bellesa establerts. En general l’Ana no té cap problema amb el seu cos, algunes inseguretats si que en té però aquestes les té tothom. El problema que té l’Ana és que la seva mare la insulta constantment pel seu aspecte físic, tant en privat com en públic. Aquests insults no li agraden ni en privat ni en públic, però encara menys quan es troben en public ja que les altres persones la miren i això fa que es senti insegura del seu cos i que passi molta vergonya. El motiu d’aquests insluts de part de la Doña Carmen són perquè ella creu que la obesitat fara que no trobi mai un marit. Òbviament a l’Ana li importa el seu aspecte encara que no ho mostri molt, fins i tot ella afirma que li encantaria. Al llarg de la història es veu com l’Ana aprèn a acceptar-se i estimar-se tal i com és; bonica per dintre y per fora.

2. Com l’afecta en relacions personals amb el seu xicot?

Al principi de la relació amb el Jimmy, l'Ana no acaba d’entendre perquè ell vol estar amb una persona com ella, una noia amb curves i que no segueix els cànons de bellesa establerts, però el xicot sempre la tracta amb igualtat i respecte. El Jimmy sempre li recorda que és preciosa i que no ha de deixar que les paraules de la seva mare li afectin. L’Ana perd la virginitat amb el Jimmy. Viu la seva primera relació de manera responsable i saludable. Ella viu la seva sexualitat en llibertat. La seva relació sexual es dona en un context d’amistat, amor i igualtat. Per ella és molt important aquest moment en la construcció de la seva identitat. Si recordem l’escena en la cual l’Ana veu la seva imatge despullada reflectida en el mirall mentres està amb el Jimmy, podem veure com ella accepta el seu cos tal i com és. La imatge que li torna el mirall d’ella mateixa és una nova imatge de l'Ana que li agrada tant a ella com a en Jimmy.

Per tant, amb tot lo que hem vist a la pel·lícula, jo crec que el fet de que l’Ana no tingui un cos que segueixi els cànons de bellesa establerts no l’afecta en relacions personals amb el seu xicot, ja que ella és una persona segura de si mateixa i el Jimmy l’accepta tal i com és i sempre li recorda que és preciosa, per tant l’Ana es sent segura quan està amb el Jimmy perquè ell no la presiona en cap moment i l'únic que fa és dir-li coses boniques.

5. Pots relacionar les causes d’aquesta discriminació amb el que ja saps dels trastorns de la bulímia i l’anorèxia?

En la pel·lícula

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.5 Kb)   pdf (37.2 Kb)   docx (8 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com