ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Activitat 2 GPS


Enviado por   •  31 de Mayo de 2014  •  528 Palabras (3 Páginas)  •  123 Visitas

Página 1 de 3

La pel•lícula comença amb l'assassinat de Gandhi el 30 de Gener de 1948 i el seu funeral.

Al 1893 Gandhi és tret d'un tren d'Àfrica del sud per ser de l'Índia, llavors ell decideix fer una campanya de protesta sense violència pels drets de les persones de l'Índia a l'Àfrica del sud. Ell vol solucionar el problema que tenen els hindús, ja que tenen que portar un “passe” especial per anar per la ciutat. Després de nombrosos arrestos, el govern acaba per reconèixer els drets de les persones d'Índia. Gandhi, coneix a un home anomenat, Charlie, ell és un cura que recolza a Gandhi en cada una de les seves decisions.

Després d'aquest triomf Gandhi és convidat a índia i el torna com un heroi de la nació. Ell és impulsat per lluitar per la independència de l'Índia sobre el govern britànic , Gandhi accedeix i comença una campanya de no violència a escala sense precedent , coordinant a milions d'hindús en la nació sencera . Hi ha alguns contratemps com ara la violència contra els manifestants i els ocasionals empresonaments de Gandhi . Però, la campanya genera gran atenció , i Gran Bretanya s'enfronta a la intensa pressió pública. Massa feble de la segona guerra mundial, Gran Bretanya continua aguantant el poder de la Índia fins que finalment es rendeixen i donen la independència a l'Índia.

Después de este triunfo Gandhi es invitado a india y el vuelve como un héroe de la nación. El es impulsado para pelear por la independencia de India sobre el gobierno británico, Gandhi accede y empieza una campaña de no violencia a escala sin precedente, coordinando a millones de hindús en la nación entera. Hay algunos contratiempos tales como la violencia contra los manifestantes y los ocasionales encarcelamientos de Gandhi. Mas sin embargo, la campaña genera gran atención, y Gran Bretaña enfrenta a la intensa presión publica. Demasiado débil de la segunda guerra mundial, el continua haciendo su voluntad en la India y Gran Bretaña finalmente concede la independencia a India.

India celebra esta victoria, pero sus problemas están muy lejos de acabarse. Las tensionesreligiosas entre Hindús y musulmanes explotan en una ola de violencia en la nación entera, entonces Gandhi empieza una huelga de hambre y dice que no comerá hasta que la violencia pare.

La violencia para eventualmente, pero el país queda dividido por la religión. Se decide que el lado noroeste de la india y zona oriental de la india (Bangladesh) que es en ambos lugares donde hay mayoría de musulmanes, se convertiría en un nuevo país llamado Pakistán. Se esperaba que animando a los musulmanes a vivir en un país separado cesaría o disminuiría la violencia.

Gandhi se opone a la idea y esta incluso dispuesto a permitir que Mohamed Ali Jinnah se convierta en el primer ministro

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.1 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com