ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Calentamiento


Enviado por   •  13 de Enero de 2014  •  835 Palabras (4 Páginas)  •  136 Visitas

Página 1 de 4

PARTS D’UN ESCALFAMENT.

MOBILITAT ARTICULAR.

És la capacitat de mobilitzar una articulació en la seua màxima amplitud. La mobilitat articular es esencial per a asegurar la completa preparació dels teixits musculars enfront al esforç físic. El seu objectiu és mobilitzar totes les articulacions que intervindran en la part principal. Es pot realitzar amb exercicis estàtics o desplaçaments per augmentar l’amplitud de moviment. Se seguéis un ordre creixent o decreixent per no oblidar cap articulació. Cada articulació te un Grau de mobilitat propi , ademés la mobilitat articular es una capacitat involutiva, es a dir, que es perd en la edad. Alguns dels beneficis del desarrollament de la movilitat articular són: 1)Millota la capacitat mecanica del múscul. 2)Millota la coordinació. 3) Major resistencia a les lesions esportives.

FOTOGRAFIES I EXPLICACIÓ.

ACTIVACIÓ CARDIO-VASCULAR.

El seu objectiu és seguir incrementant la temperatura muscular. En aquesta part farem generalment una cursa suau, acabant la mateixa amb diferents tipus de desplaçaments (carrera lateral, cursa creuada…). També podem incloure qualsevol tipus de jocs que impliquen desplaçament. Es preten activar el sistema cardio-respiratori i augmentar la freqüencia cardíaca. La resistencia cardio-vascular es la capacitat que te el cor, els pulmons i els vasos sanguini per a suplirli energia al cos durant un exercici continu i prolongat

FOTOGRAFIES I EXPLICACIÓ.

JOC D’ACTIVACIÓ.

És la fase final i més intensa de l’escalfament. Realitzem jocs perquè és més motivant tenir un objectiu concret a aconseguir i ens esforcem més.

A CASA QUE PLOU.

En aquest joc necesitem com a material aros.

Es distribuixen per el piso dos aros menys que el número de alumnes que hi ha en clase.

Tots els xiquets es desplacen lliurement per la pista sense xafar els aros ni entrar dins, a la senyal ‘ a casa que plou’ busquen ocupar cadascu un aro. Els dos que es queden sense aro continuaran jugant, pero formant parelles i agarrats de la ma i tenen que clavar-se en el mateix aro quan tornem a dir la senyal. Es van llevant aros poc a poc, si sorgix el cas de que una parella es queda sense aro deura separar-se i ajuntar-se a una altra parella formant un trio. El joc acabará quan es quede un xiquet lliure sense parella.

FOTOGRAFIA DE AROS

ESTIRAMENTS.

És el moment de començar

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com