ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Ejemplo Estudio Macroentorno


Enviado por   •  30 de Marzo de 2013  •  304 Palabras (2 Páginas)  •  658 Visitas

Página 1 de 2

El MACROENTORN està format pel conjunt de factors d'àmbit general més allunyats del funcionament quotidià de l'empresa però que incideixen en ella, encara que de manera més indirecta però incontrolable.

Si analitzem els elements del macroentorn que afecten a la companyia Fluidra trobem:

 L'entorn demogràfic, que a Espanya significa una població cada vegada més envellida, i amb un efecte invers al produït fa anys amb la immigració a causa de la situació econòmica, una reducció del volum d'immigrants al país.

 L'entorn econòmic, amb una situació econòmica inestable i cada vegada més preocupant, un nivell alt d'atur i molt baix de confiança, repercuteix directament en un consum reduït i que les compres prevalguin cada vegada més els productes de primera necessitat. La crisi del sector de la construcció afecta negativament la venda de piscines.

 L'entorn sociocultural, és rellevant l'auge de la cultura del benestar propiciat per l'actual ritme de vida de la població i nova demanda turística de benestar, que han fet proliferar els centres spa urbans i adaptar les seves instal•lacions a hotels i clubs fitness per atendre a necessitats de benestar de la societat actual. El wellness és un sector jove que, malgrat la conjuntura econòmica actual, segueix expandint-se.

 Entorn mediambiental: Cada vegada hi ha una major consciència ciutadana i privada sobre el medi ambient, comportant a la incorporació d'elements sostenibles en llars i espais públics, la qual cosa suposa una oportunitat per Fluidra.

 L'entorn tecnològic, els avanços tecnològics faciliten la innovació i incorporació de millores en sistemes d'investigació, fabricació i desenvolupament dels productes.

 L'entorn polític-legal, és important el suport del govern en el sector mediambiental, especialment a l'àrea d'aigües, així com una legislació cada vegada més estricta en quant a nivells de contaminació de l'aigua es refereix, suposa una oportunitat en la instal•lació de sistemes de tractament d'aigües urbanes i industrials

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com