ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

CORONAVIRUS VA SER CREAT EN UN LABORATORI XINÈS ¿CERT?


Enviado por   •  17 de Abril de 2020  •  Resúmenes  •  1.181 Palabras (5 Páginas)  •  108 Visitas

Página 1 de 5

CORONAVIRUS VA SER CREAT EN UN LABORATORI XINÈS ¿CERT?

Avui comentaré un vídeo sobre un canal de YouTube anomenat “Date un Vlog” de Javier Santaolalla. En aquest vídeo es comenta una noticia que actualment ha sigut polèmica del canal RAI Itàlia. RAI Itàlia es un canal de la televisió Italiana, propietat de RAI L’emissora nacional publica d’Itàlia. Aquest programa inclou tant noticies com programes basats en discussions com drames, documentals o com esports.

Un vídeo ha estat circulant per les xarxes socials on un canal Itàlia anunciava que es van realitzar estudis científics con un virus a un laboratori xines. Aquesta noticia a fet que les persones estiguin molt nervioses i que parlin sobre tot això en les xarxes, d’aquesta manera es creen rumors falsos sobre el tema. Al llarg del vídeo analitza aquesta noticia i a mes a mes es vol respondre a la gran pregunta sobre aquest vídeo que circula per tots llocs: es cert tot això que diuen? Tot aquesta pandèmia que estem vivim ve provocada per un error humà? Aquestes dues preguntes les va responent al llarg del vídeo amb ajuda d’un expert en biotecnologia.

Les xarxes socials son un lloc molt perillós on circulen tot tipus de rumors, alguns certs i alguns falsos. Actualment esta circulant un rumor en particular sobre un vídeo de fa cinc anys d’una televisió italiana. En aquet vídeo es parla de que uns científics xinesos crear un virus pulmonar en rampants i ratolins per efectuar una investigació que va preocupar a la gent. Es van arribar a preguntar si valia la pena el risc que suposa aixo?  Aquest grup de investigadors xinesos van inserir una proteïna procedent dels rampants al virus del SRAS provocant una pulmonia aguda en els ratolins. El SARS (El síndrome agut respiratori sever). Es una pneumònia molt greu causada per un virus de la família del COVID-19. D’aquesta manera, tambe podria afectar al essers humans. Es diu que aquest vídeo estava confinat en un laboratori i nomes servia per fer un estudi, però el simple fet d’examinar-la o analitzar-la suposava un rusc molt greu.

Aquest vídeo no hauria tingut gaire importància, potser aqueta noticia de la RAI hagués quedat en buit. Probablement ningú hagués recordat aquest vídeo si no ho haguessin associat al virus que actualment esta arreu del mon, el COVID-19 amb aquet virus que es va parlar en el 2015. Aquesta noticia de relacionar aquest dos virus tambe va sortir per la televisió en España, Argentina i altres països. D’aquesta manera, aquesta noticia va sortir en un canal espanyol. Deixant de banda el punt de vista polèmic, ens centrarem mes en el que surt al vídeo el qual a causat moltes preguntes sobre si es cert o no.  La gent es pregunta si es veritat que la televiso italiana que s’han fet experiments amb virus que produeixen aquet síndrome el SARS? Te que veure amb el virus que¡ estem vivint actualment?

Totes aquestes preguntes no les respondrà Javier Santaolalla, si no que ho fa un expert anomenat Darío García que esta estudiant biotecnologia en Bèlgica fent un doctorat el qual es un expert sobre el tema.  Dario parla de que es normal que en la nostra societat es moguin rumors i conspiracions y la necessitat de la societat de tenir un enèmic o algú a qui donar-li la culpa. Dario vol desmentir la teoria de que aquest virus ha sigut fabricat. La teoria de que el virus ha sigut fabricat ha tornat a sortir o a brotar desprès d’unes setmanes gracies a un vídeo que s’ha fet viral del 2015. En aquet vídeo com s’ha parlat anteriorment ens parla de com uns científics xinesos estaven modificant un Coronavirus que fossi capaç d’infectar a humans i a mes a mes aquet virus provocava uns síndromes pneumònia. Tot això ha originat nombroses teories basades en que aquet virus es tant semblant al que estem vivint avui en dia. Hi ha molta part de la població que s’està queixant i demanen explicacions al govern xines de perquè els científics estan jugant a ser Deu fabricant virus en laboratoris.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (6.8 Kb)   pdf (60.6 Kb)   docx (9.9 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com