ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Caso practico de relaciones publicas


Enviado por   •  31 de Enero de 2023  •  Trabajos  •  333 Palabras (2 Páginas)  •  83 Visitas

Página 1 de 2

1. Les actuacions i la gestió dels fets són un clar exemple d'errades a la disciplina. No va tenir en compte conceptes rellevants.

Segons Harlow, és fonamental la bona comunicació entre les organitzacions i els compradors. Clarament l'empresa de construcció naval no només no va mantenir una bona comunicació sinó que no es va fer càrrec de la seva mentida i va continuar mentint.

També van vulnerar un instrument important segons ell; ètica de les tècniques. Els fets no són ètics des del punt de vista objectiu. Van danyar la confiança dels compradors i legalment les normatives destinades a la protecció ambiental.

José Luis Arceo accentua la importància de l'acceptació mitjançant l'entesa mutua treballant la imatge de les empreses. Els fets no satisfan la proposta. El frau va ser contraproduent deixant una mala opinió pública.

2.  La crisi conjuntament amb la gestió dels fets ha perjudicat molt els tres conceptes des de la visió del públic.

La imatge és la valoració mental i subjectiva, emocionalment els compradors s'han de sentir traïts, cadascun haurà constituït la seva mala imatge acord amb els seus ideals.

La identitat es va veure molt damnificada a causa dels mitjans de comunicació ja que era una empresa que s'identificava a si mateixa amb els mateixos valors que va trair.

 Van abandonar cuidar la identitat per augmentar les ventes i l'efecte conseqüent va ser una imatge molt dolenta i no consumar el seu objectiu.

La reputació va quedar absolutament danyada ja que la relació entre organització i el públic va ser totalment de falsedat.

3. L'organització en les seves declaracions s'adreça al públic extern ja que no estaven connectats directament amb l'empresa de construcció naval i estan al seu entorn social o en una àrea d'influència. Però també implica un públic intern ja que tenen una vinculació júridica de l'organització amb altres marques que van ser afectades, no només la naval. I segons el criteri de Grunig i Grunig jo crec que els clients sí que reconeixen el problema en què estan i són conscients del problema.


...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (2 Kb) pdf (21 Kb) docx (146 Kb)
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com