ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Milagro anna suliva


Enviado por   •  18 de Marzo de 2021  •  Tareas  •  852 Palabras (4 Páginas)  •  155 Visitas

Página 1 de 4

1. Per què creieu que és tan important el moment en què la Helen comprèn que els signes de la paraula water són lletres que formen una sola paraula que designa un element de la realitat?

• És molt important ja que és el moment on veu que pot compendre el sentit de les paraules. En aquell moment és quan compren que totes les coses tenen un nom i per tant comença a entendre que tot existeix en una realitat que pot observar.

2. Què vol dir l’Anna Sullivan quan diu a la Helen que si comprens una sola paraula seran teus 5.000 anys d’història?

• Perque en el moment en el que compren una paraula, començarà a compendre totes i poc a poc entendra la realitat de les coses que l’envolten. Per tant això li permitira tenir una vida millor en la que aconsegueixi comunicar-se i entendre el món que li envolta.

3. Des del moment en què la Helen va comprendre el valor simbòlic de les paraules, va començar un procés d’aprenentatge del llenguatge molt intens que li va permetre escriure amb molta correcció i parlar oralment amb certes dificultats. ¿Creieu que aquest procés d’aprenentatge de les paraules i de tot allò que amb elles fem – comunicar-nos amb els altres, pensar…- va ser molt similar al que hem fet les persones oients des del moment de néixer i durant tota la nostra etapa infantil? No hem d’oblidar el fet que la Helen comença aquest procés quan ja té 7 anys.

• Si, perque tot i que la Helen aprèn a la edat de 7 anys, la manera d’apendre i compendre el procés d’aprenentatge és la mateix ai no varia. Per tant tot i que els normoients, comencem des de molt petits a apendre aquest procés, no afecta el moment en el que l’aprens, si la manera de seguir el procés.

4. La paraula water és una paraula que la Helen ja havia balbucejat abans de patir la malaltia que li va fer perdre la visió i l’audició ¿hauria estat diferent el seu procés d’aprenentatge del llenguatge si la Helen hagués estat una nena sorda i cega des del moment del naixement?

• Si, tot i que segurament hagués sigut un procés més lent, tot i que alfinal haguessin obtingut els mateixos resultats.

5. Pensem en com les persones oients hem après a parlar i a comprendre que uns sons volen dir uns objectes, unes persones, uns llocs. ¿Ha estat necessari esforçar-nos molt per entendre què designa la paraula pare, mare, cotxe, aigua…? Com creieu que fa aquest procés d’aprenentatge, tan natural, un nen o una nena que no hi sent? ¿I un nen o una nena que sí que hi sent però que no hi veu?

• Obviament qan naixem no neixem ensenyats i per tant no som capaços de relacionar les paraules amb les persones o coses. Per tant des de que naixem ens esforcem per poder aconseguir aquet nivell de comnucació i aprenentatge.

• Per a que aquest procés sigui molt més natural en nens que tenen problemes d’audició, el que em de fer es des de ben petits

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5 Kb)   pdf (36 Kb)   docx (9 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com