ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Alimentación


Enviado por   •  10 de Mayo de 2014  •  1.093 Palabras (5 Páginas)  •  166 Visitas

Página 1 de 5

Acte 2: La vida

Stanley Miller va ser un científic nord-americà principalment conegut pels seus estudis sobre l’origen de la vida, aquest experiment dut a terme el 1953 com a estudiant diplomat, va realitzar una simulació de les condicions de la terra primitiva a la recerca de les reaccions químiques que van poder construir els seus primers blocs essencials simples , que són els aminoàcids i les proteïnes. En aquest experiment feia servir aigua (H_2 O) , metà (CH_4), amoníac (NH_3), i hidrogen (H_2). Els productes químics quedaven segellats en un ventall estèril de tubs de vidre i flascons connectats en un bucle, amb un d’ells mig ple d’aigua líquida i un altre que contenia un parell d’elèctrodes. S’escalfava l’aigua fins la seva vaporació i es feien espurnes entre els elèctrodes per simula els llampecs a través de l’atmosfera de la terra i el vapor d’aigua després l’atmosfera es tornava a refredar i així l’aigua es condensava i tornava al primer flascó fent un cicle continu.

En el decurs d’un dia, la mescla es va tornar de color rosa, i després de dues setmanes sense interrompre l’experiment, Miller i Urey van observar que un 10-15% del carboni de l’interior del sistema estava ara en la forma de compostos. Un 2% del carboni havia format aminoàcids que es fan servir per construir les proteïnes en les cèl•lules vives, essent la glicerina la més abundant. També es van formar sucre i lípids. I no es van formar àcids nucleics en aquesta reacció, però els 20 aminoàcids comuns es van formar en diverses concentracions.

A l’atmosfera abans de l’aparició de la vida, els compostos que hi redominaven era l’hidrogen, metà, amoníac, vapor d’aigua i gas carbònic, molt semblants en els que hi havia el l’experiment de Stanley Miller.

Aleksandr Oparin va ser un bioquímic soviètic que va realitzar avenços pel que fa a l’origen de la vida a la terra. En el 1924, va formular una teoria sobre l’origen de la vida que consistia en un desenvolupament constant de l’evolució química de les molècules de carboni. Aquesta teoria va ser represa per Stanley Miller, que va posar en pràctica l’experiment.

Louis Pasteur va ser un microbiòleg i químic francès. Era conegut per la seva demostració de la teoria del germen d’una malaltia i les seves tècniques de desenvolupament, més notablement la primera vacuna per la ràbia.

John Haldane va ser un genetista britànic i biòleg evolutiu. Va ser conegut per una sèrie d’articles que va publicar, en ells Haldane estudiava dos assumptes fonamentals per la matematizació de la teoria evolutiva: L’adreça i les taxes de canvi de freqüències gèniques i la interacció de la selecció natural amb la mutació i la migració.

L’anglès James Lovelock per explicar que la Terra s’autoregula, posava l’exemple de les Margarides, que deia: imagineu-vos un petit planeta poblat per margarides blanques i negres. Les blanques reflecteixen la llum del sol i tendeixen a refredar la temperatura de l’entorn; les negres, al contrari, absorbeixen la llum solar i escalfen el medi. Amb això ens volia dir que el planta està molt calent. Les margarides són poc resistents i moren en grans quantitats. Algunes de blanques, agrupades en un petit sistema local refreden l’entorn que les envolta amb la

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (6.6 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com