ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

CHINA BLUE


Enviado por   •  26 de Abril de 2017  •  Apuntes  •  638 Palabras (3 Páginas)  •  464 Visitas

Página 1 de 3

CHINA BLUE

  1. A què es dedica la fàbrica  Lifeng?

En Lifeng es dediquen a fabricar pantalons texans i retocar-los per vendre’ls per tot el món.

  1. Com és Jasmine Lee? Quants anys té? D'on és? Com és la  seva  família? A que es dedica?  Per què Jasmine ha de deixar casa seva i marxar a treballar a una fàbrica?

Es una Noia que te que anar a buscar treball després de que les seves germanes van anar al institut. En un mes compleix 17 anys. Es de Sichuan en el Centre de China.

La seva família es pobre es dedica a cría vacas conills i ànecs tenen alguns Camps de Arroz també cultiven blat, sucre, i blat de moro

  1. A què es dedicava el senyor Lam, abans de ser propietari de la fàbrica? Quina impressió teniu del senyor Lam a partir de les seves opinions sobre la nova Xina?

Va anar pas per pas en estudiar i també treballava de petit va arriba a ser cap (‘’jefe’’) de la policia u va deixar i va muntar la fàbrica.

Que eren bones idees

  1. En        un moment del documental, observem la visita a la fàbrica d'una           delegació comercial occidental. Quin tracte reben aquests executius per   part de l'empresa? Quins comentaris fan dels treballadors xinesos?

El tracte que han fet, és que segueixin enviant comerç a sud-americà i Europa. Els obliguen a mentir en tot donant-li informes falsos.

  1. Què s'hauria de fer des d'Occident, més que enviar inspectors, per tal que es        compleixi el dret a        la sindicació i al dret de vaga?

Posar noves lleis per tal que tots puguin tenir els mateixos drets.

  1. Repasseu        un dia de la vida de Jasmine: on viu, on dorm, a quina hora es desperta, quan i         on menja, com es neteja        i com renta la roba, quant           guanya...

Viu allà a la fabrica dorm a la fabrica es desperta a las 7 menja en una habitació perquè no hi ha sala per menjar  es neteja en una mini dutxa la renta amb aigua i sabó guanya molt poc depèn de quantes hores facin.

  1. Després d'acabar la comanda         de texans, els treballadors cobren, finalment, el sou. Per què Jasmine no es troba a la llista de les obreres que cobren?

Perquè tindria que anar mes ràpid en treballar.

  1. Jasmine escriu una carta perquè la llegeixi         la persona que compri els texans, perquè sàpiga, diu, qui fa la roba que porten. Parla dels seus pares, del seu gat, dels estudis de la seva germana...Escriviu-li vosaltres una carta a e a mode de resposta.

Hola , que tal? Com estàs en treballar en aquesta fabrica nosaltres estem be el gat també i els estudis de las teva germana van bastant be. Adew. 

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (3 Kb) pdf (50 Kb) docx (12 Kb)
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com