ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Ciencias Del Mundo Contemporaneo


Enviado por   •  4 de Junio de 2013  •  370 Palabras (2 Páginas)  •  379 Visitas

Página 1 de 2

ARGUMENTS A FAVOR

Heu d’indicar l’enunciat dels arguments que fareu servir al debat i indicar i citar (bibliografia,...) les fonts d’¡on heu obtingut les dades (qualitatives o quantitatives). Per exemple, si són entrevistes aparegudes en una revista, si les heu fet vosaltres, si són raonaments o experiments fets per alguns autors en concret, si ha estat fruit de la vostra reflexió.

Recordeu que a la plataforma us he deixat un document on apareixen alguns articles relacionats amb els diferents temes de què debatrem.

ARGUMENT 1

Enunciat:

Un dels principals arguments a favor del fracking és que permetrà estabilitzar el preu del gas una vegada que hagi iniciat l'extracció i que a més permetrà reduir la dependència energètica d'Espanya i, per tant, baixaran les importacions procedents d’aquest sector. Així mateix, la capacitat de crear llocs de treball, no només amb la pròpia extracció, sinó també en la construcció de les Instal•lacions Per obtenir el gas. En concret, als Estats Units, el fracking ja ha creat 600.000 llocs de treballs directes i 1,8 milions de llocs de treball indirectes, i ha insistit que cada porció lloc de treball directe, s’hi creen tres indirectes, una proporció que també seria extrapolable a Castella la Manxa.

Font/s: President del Col•legi Oficial de Enginyers Industrials de Toledo, Enrique del Castillo.

ARGUMENT 2

Enunciat:

Font/s:

ARGUMENT 3

Enunciat:

Font/s:

Ara pensa en els possibles arguments dels teus oponents. Alguns els hauràs llegit mentre buscaves els teus propis arguments. Enuncia’ls. Després, enuncia els teus contrarguments; és a dir, com pots rebatre o minimitzar els arguments dels teus oponents.

POSSIBLES ARGUMENTS EN CONTRA (ELS DE L’OPOSICIÓ)

ARGUMENT 1: La relació entre els materials químics radioactius i el medi ambient, pot ser molt perjudicadora per l’ecosistema ja que aquells materials poden ser cancerígens entre d’altres efectes no desitjats.

ARGUMENT 2:

ARGUMENT 3:

CONTRARGUMENTS

CONTRARGUMENT 1

Enunciat: Tècnicament, és impossible que hi hagi una comunicació entre la formació rocosa i els aqüífers on es guarda l’aigua, juntament amb els materials i gasos residuals a causa de la distància de 4.500 metres que els separa. Per, tant, no hi ha cap risc de que els gasos facin malbé

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.6 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com