ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Energia solar.


Enviado por   •  3 de Febrero de 2016  •  Tareas  •  763 Palabras (4 Páginas)  •  99 Visitas

Página 1 de 4

1.Presentació.

Aquest treball no es desenvolupa al voltant d'una hipòtesi, ja que consisteix en un projecte tecnològic. El nostre objectiu es arribar a crear un cotxe dirigit per un comandament amb el mínim cost possible i amb els coneixements adquirits a les classes de tecnologia.

1.1 Perquè un cotxe dirigit?

La raó per la qual vam decidir fer un cotxe teledirigit va ser que coneixíem a estudiants de primer de batxillerat que ho van fer l'any passat i ens va semblar una bona idea i un treball divertit, ja que als tres components del grup ens agrada molt la tecnologia i els robots. I es una oportunitat per aprendre de manera practica el que ens ensenyen a la classe de tecnologia.

1.1.1 Què és un cotxe teledirigit?

Abans de tot, hem de saber que es un cotxe teledirigit! És un cotxe a escala que es condueix utilitzant un aparell de ràdio, en el nostre cas funciona amb un comandament connectat per cable. El primer cotxe radio-controlat que es te constància data de la dècada de 1960.

1.2 Com ho hem fet?(Resum del procediment).

El primer de tot, una vegada teníem clar l'objectiu, va ser fer una  "brainstorming", això significa que tots els components del grup anem dient les idees que ens passen per el cap per tal de aporta coses al disseny i les funcions del robot. Desprès s'analitzen les idees i es descarten algunes per diferents motius, com per exemple: motius de cost dels productes, q no tenim coneixements suficients per fer-ho...[pic 1]

Desprès comencem amb el disseny dels circuits del cotxe i la compra del material. Acabem amb el muntatge i les comprovacions per tal de que tot funcioni perfecte.

1.2 Realització del projecte.

Per realitzar un projecte de disseny, construcció o creació d'un objecte, una maqueta, una pàgina web, un programa, etc., s'aplica un mètode de treball conegut com a procés tecnològic. L'objecte, maqueta, web o programa dissenyats o construïts es presenten acompanyats d'un informe tècnic o memòria el qual et presentem.

1.2.1 Procés tecnològic

És un mètode de treball sistemàtic que facilita la realització de un projecte ja que et marca unes etapes de treball que s'apliquen en ordre per tal de facilitar la realització del projecte.

A continuació podeu veure un esquema obtingut de la web www.edu365.com:

[pic 2]

Les línies grogues indiquen que, de vegades, cal una cerca d'informació per a solucionar problemes que apareixen durant l'aplicació del procés.

A continuació s'expliquen les diferents fases del procés tecnològic:

Requeriment: És l'inici del procés tecnològic. En el nostre cas consisteix en crear un cotxe capaç de poder fer uns moviments determinats i que sigui capaç d'encendre un sistema d'iluminació en el moment en el que mitjançant uns sensors detecti que la zona esta insuficientment il·luminada.

Recerca d'informació: És la fase d'investigació on esbrinem i busquem els recursos que necessitem per tal de complir el nostre objectiu. Es buscarà las ofertes que dona el mercat i les maneres de duu a terme el projecte. Es pot cercar informació en llibres, revistes, catàlegs, webs, visitar tallers i comerços especialitzats, i demanar l'opinió de persones expertes en el tema. També s'ha d'investigar sobre les possibilitats i el cost de realització, un aspecte important ja que volíem fer-ho de la manera mes econòmica possible.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.1 Kb)   pdf (110.2 Kb)   docx (42.4 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com