ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Article 1. El joc en el psicoanàlisis


Enviado por   •  30 de Septiembre de 2018  •  Apuntes  •  372 Palabras (2 Páginas)  •  162 Visitas

Página 1 de 2

Article 1. El joc en el psicoanàlisis

Quina unió te’l joc en el psicoanàlisis?

Per a Freud la unió del joc i el psicoanàlisis, es que te un significat inconscient, permet el domini d’una situació que a sigut viscuda per l’infant.

En canvi Melanie Klein, diu que estableix que el joc es un llenguatge simbòlic es el mode d’expressió principal de l’infant. Deia que el llenguatge dels jocs era el llenguatge del somnis y la seva interpretació era similar. El joc permet la descarrega de la ansietat a través de la personificació dels conflictes.

APUNTS: Inconscient, nomes surt amb el articles de psicoanàlisis. El joc simbòlic es equivalent en la interpretació del somnis en el adults.  Quan parlem de termes psicoanàlisis es el inconscient. El joc en el psicoanàlisis s’utilitza com a teràpia.

Article 2. Piaget

Agafar dues de les 14 reflexions i explica-les amb les teves paraules.

7. Si vols ser creatiu, mantén-te en part com un nen, amb la creativitat i la inventiva que els caracteritza abans de ser deformats per la societat adulta.

Sempre hem de tenir una part com un infant, encara ells no estan condicionats per la societat, pensen i fan les coses per impuls, es el millor per la creativitat.

10. L'educació, per a la majoria de la gent, significa provar que el nen s'assembli al típic adult de la seva societat. Però per a mi l'educació vol dir fer creadors, inventors, innovadors, i no conformistes.

Crec que l’educació actualment a l’infant els tanquen en un pensament quadriculat, no el deixen ser creatius, ni innovadors, i això es un aspecte que yo canviaria en l’entorn de la educació, començant pels més petits.

Afavorir el potencial dels infants. Piaget etapes de desenvolupament de la intel·ligència, se assoleix de manera activa, els infants han de estar vius mentalment, els en de fer coses.

Article 3. La perspectiva de Vigotsky

Que vol dir que el joc es e motor del desenvolupament de l’infant?

El joc contribueix a l’adquisició i consolidació de les capacitats mentals superiors. Facilita el pas d’unes adquisicions incipients i immadures a d’altres de consolidades i permanents. El joc evoluciona a mesura que el infant creix.

La zona del desenvolupament pròxim, es aquesta teoria. El jos simbòlic crea contínuament zones de desenvolupament a l’infant.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.3 Kb)   pdf (62.5 Kb)   docx (10.5 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com