ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

El Petit Princep Personatges


Enviado por   •  22 de Enero de 2014  •  667 Palabras (3 Páginas)  •  245 Visitas

Página 1 de 3

La rosa: és una rosa meravellosa de la qual està completament enamorat d’ella, però més tard descobrirà que la seva rosa no es única en el món, que cada rosa és especial per ser com es, però que per això no és menys que les altres, simplement, les persones troben coses diferents en cada ser que coneixen per moltes semblances que tinguin.

Cada planeta que visita ho fa amb afany de trobar persones, conèixer i aprendre noves paraules, però cadascun dels que visita el deixa més intrigat sobre l’existència i la manera de ser de les persones.

L’ Aviador: (el qual vindria a ser l’escriptor) esta molt lluny del seu planeta perquè ha tingut un problema amb el seu avió, “el petit príncep” queda impressionat per el mecanisme tan curiós del vehicle, però com desconeixia la seva existència no el pot ajudar, per tant segueix amb la seva recerca de coneixements.

El Rei: és el propietari de tot i necessita donar ordres sobre qualsevol cosa encara que no sigui sobre el que ell vol, tot per no quedar malament davant dels seus deixebles, això no sempre es així, en un cas “el petit príncep” li porta la contraria i per no fer enfadar al rei li diu que li ordeni fer el que “el petit príncep” ha fet.

Un Vanitós: persones que volen ser aclamades sense motiu i que se’ls hi doni la raó per molt que no la tinguin, però al final al igual que el rei, el vanitós es queda sol en el seu planeta.

El Borratxo: “el petit príncep” per intentar treure’n alguna cosa d’ell li pregunta perquè beu, però la resposta del borratxo no el satisfà, ja que li diu que beu per oblidar que es un alcohòlic.

L’ Home de negocis: s’encarrega de fer sumes, i portar el càlcul de totes les estrelles per així poder ser ric, però no veu que per moltes estrelles que tingui no serà ric, les estrelles són immaterials i de fet no tenen ni valor, ni pertanyen a algú.

El Fanaler: es passa els dies encenent i apagant les llums, cada minut que passa és un dia diferent per ell, no descansa mai i tampoc te temps per veure la seva família, però el nostre protagonista, no li troba remei al seu problema, per això, el deixa amb l’esperança de que algun dia hi haurà algú que li canviï el lloc de treball.

El Geògraf: la persona que fa els mapes, ansiós per descobrir món, planetes, constel•lacions, muntanyes, volcans .... Li pregunta al “petit príncep” d’on ve per poder escriure el seu planeta al mapa però la veritat es que el nostre príncep no sap com es diu el seu planeta així que se’n va i busca una nova persona de la qual pugi obtenir noves fonts de coneixement.

La Guineu: Aquesta li ensenya el sentit de l’amistat, la guineu li ensenya al nostre protagonista que per poder estar amb una persona primer ha de conèixer-la segons la guineu això s’anomena ‘domesticar’. Durant dos dies “el petit príncep” es queda amb la guineu

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (4 Kb)
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com