ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Desenvolupamiento industrial


Enviado por   •  1 de Agosto de 2015  •  Informes  •  646 Palabras (3 Páginas)  •  257 Visitas

Página 1 de 3

Desenvolupament industrial

Els Estats Units d’Amèrica (EEUU) es un país desenvolupat perquè el seu PIB per capita arriba als 45.600 dòlars i el seu Índex de Desenvolupament Humà (IDH) es de 0,950. Les indústries principals són: l’alta tecnologia, la petroliera, l’automòbil, l’aèria, les telecomunicacions, la química, els aliments, l’electrònica i la mineria.

Canadà és un país desenvolupat perquè el seu PIB per capita es de  38.200 dòlars i el seu Índex de Desenvolupament Humà (IDH) es de 0.967. Les indústries principals són: l’equipament de transport, els productes químics, els minerals processats i naturals, aliments, fusta i paper, pesca, petroli i gas natural.

Mèxic es un país mig desenvolupat, ja que el seu PIB per capita es de 15.782 dòlars i el seu Índex de Desenvolupament Humà (IDH) es de 0.840. Les indústries principals són: l’electrònica, els aliments i begudes, el tabac, les substàncies químiques, el ferro i acer, el petroli, la mineria, el tèxtil, la roba, els vehicles de motor, elsbens de consum durables i el turisme.

Colombia es un país subdesenvolupat perquè el seu PIB per capita es de 9.800 dòlars i el seu Índex de Desenvolupament Humà (IDH) es de 0.719. Les indústries principals són: la tèxtil, la d’aliments, el petroli, les robes i sabates, les begudes, els productes químics, els ciment, l’or i el carbó.

Veneçuela es un país es un país subdesenvolupat perquè el seu PIB per capita es de 13.200 dòlars i el seu Índex de Desenvolupament Humà (IDH) es de 0.825. Les indústries principals són: el petroli (la més abundant), els materials de construcció, el processament d'aliments, la tèxtil; la mineria de ferro, la producció d'acer i alumini i el muntatge de vehicles motoritzats.

Perú es un país subdesenvolupat perquè el seu PIB per capita es de 8.600 dòlars i el seu Índex de Desenvolupament Humà (IDH) es de 0.738. Les indústries principals són: la mineria i refí de metalls; l’acer, la fabricació de metalls; l’extracció i refí de petroli i gas natural; la pesca i el processament de peix, els tèxtils, les robes i el processament d'aliments.

Brasil es un país subdesenvolupat perquè el seu PIB per capita es de 12.000 dòlars i el seu Índex de Desenvolupament Humà (IDH) es de 0.730. Les indústries principals són: l’indústria tèxtil, l’indústria del calçat, l’ indústria química, el ciment, la fusta, els minerals i la fabricació d'avions i automòbils.

Bolívia es un país subdesenvolupat perquè el seu PIB per capita es de 2.8 dòlars i el seu Índex de Desenvolupament Humà (IDH) es de 0.675. Les indústries principals són: la mineria, la fosa de petroli, els aliments i begudes, el tabac, l’artesania i la roba.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4 Kb)   pdf (70.1 Kb)   docx (10.8 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com