ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

TIRANT LO BANC


Enviado por   •  7 de Febrero de 2015  •  783 Palabras (4 Páginas)  •  238 Visitas

Página 1 de 4

SOMNI FINGIT DE PLAERDEMAVIDA

La resposta que la princesa va donar a Tirant

La princesa va dir a tirant que la seva demanda (d’amor) no es pot fer. Després l’emperador va acostar-se a la seva filla i no la va deixar més i no va poder acabar la conversa amb tirant. L’endemà al matí l’emperador va decidir que la missa es fes al mig d’un gran prat, i quan va acabar-se va donar-li un anell a Diafebus i el va besar a la boca i el va anomenar comte de Sant Àngel i gran conestable de l’imperi grec, fet això van començar les danses i les festesi a l’hora de dinar Tirant feia de majordom perquè ell feia la festa. I a l’hora de sopar Tirant estava trist, i la princesa li va demanar que li digues que li passava i ell li va dir que estava aixi perquè ella s’aniria demà i no la veuria més i ella li va contestar que és culpa seva perquè ell havia dit a l’emperador que se’n tornés amb tots els pressoners a la seva ciutat pero que ella es pot fer la malalta i es quedarien quinze dies més. i van quedar junt amb Estefania que aquella nit es veurien tots quatre.

Quan va ser de nit Estefania es va asegurar de que totes les donzelles dormien (menys plaerdemavida, que es feia la dormida) i va deixar entrar a Tirant i a Diafebus a la cambra de la princesa.

Al matí seguent Estefania no es trobava bé i Plaerdemavida volia trucar als metges però ella va assegurar que era un mal de cap només, i plaerdemavida va voler contar-li un somni que a la princesa l’interesava.

El somni que va tenir Plaerdemavida

Plaerdemavida descriu a la princesa tot el que va veure la nit passada a la seva cambra pero li diu que es un somni que ha tingut (diu que va veure com estefania mirava a veure si les donzelles estaven dormides, com havia deixat a tirant i diafebus entrar a la cambra de la princesa que els esperava ben vestida i perfumada i després ell la va agafar en braços i la va posar al llit pero ella va dir que es conformes amb el seu amor i que no li ntregaria la seva virginitat encara, pero se la reservaria i ell va acceptar-ho i va besar-la i va desfer-li la peça dels pits i va besar-li les mamelles i volia buscar-li les pesigolles sota la faldilla pero no el va deixar. Després va veure a Estefania que estava sobre un llit que cridava que li feien mal, i tirant li va dir que no crides que les parets tenen oides i ella es va posar el llençol a la boca per no cridar i Plaerdemavida mentre mirava volia ser la tercera amb el seu Hipòlit i va anar a mullar-se amb aigua.

després veu com Estefania es queixa de l’atreviment del conestable al treure-li la seva virginitat i crida a tirant i a la princesa i els hi ensenya una camisa amb la seva sang i plora perquè no sap qui confiara en ella si no ha sabut guardar-se a si mateixa i tirant i carmesina la consolaven com podien. Al alba

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.1 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com