ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Analisis 21 Gramos


Enviado por   •  18 de Diciembre de 2011  •  667 Palabras (3 Páginas)  •  622 Visitas

Página 1 de 3

ANÀLISI 21 GRAMOS DE ALEJANDRO GONZÁLEZ IÑÁRRITU

1. Analitza el muntatge de la pel•lícula des del punt de vista del tractament temporal.

El muntatge de la pel•lícula és molt caòtic, utilitza constantment flashback/flashforward amb canvi d’espai, però utilitzant generalment el tall com a transició, és a dir, que és força complicat seguir el fil de la pel•lícula ja que en cap moment se’ns informa del moment de la pel•lícula on estem, i se’ns donen poques pistes per esbrinar-ho.

Podríem dir que el director ha tallat la pel•lícula, en moltes parts i posteriorment les ha anat reordenant de forma pràcticament aleatòria, creant una sensació de caos en l’espectador, que ha d’estar sempre atent per ordenar les escenes en ordre cronològic i no en l’ordre que se’ns mostra.

2. Tracta de reconstruir l’argument de la pel•lícula a partir de la història dels tres matrimonis que la configuren.

En la pel•lícula trobem 3 parelles que en un principi no tenen cap lligam entre elles, però a causa d’un accident de cotxe, les 3 parelles (sobretot un membre de cada parella) van relacionant-se i establint lligams.

La primera parella, Paul i Mary, tenen el problema en el cor de Paul, aquest necessita un transplantament de cor, ja que de no ser possible Paul moriria en poc més d’un mes.

La segona parella, Cristina i Michael, semblaria un matrimoni amb 2 filles que a simple vista semblaria normal i feliç, però al llarg de la pel•lícula veiem que Cristina té un seriós problema amb les drogues.

La tercera i última parella, Jack i Marianne, tenen el problema en Jack, un ex presidiari que al sortir de la presó ofereix tota la seva vida a Déu i Jesús.

El conflicte i el fet que fa que les parelles es relacionin es l’accident amb el cotxe de Jack, que atropella a les 2 filles i el marit de Cristina causant la mort de tots tres . A partir d’aquí Paul rep el cor de Michael, i decideix agrair personalment i conèixer la família del donant, mentre que Cristina començarà a embogir i tornar a les drogues per intentar calmar la set de venjança cap a l’assassí de la seva família.

Cristina i Paul s’acaben enamorant, i intentaran matar a Jack cadascú pels seus motius, com diu Cristina per convèncer a Paul:

“Tienes su corazón, estás follándote a su mujer y te sientas en su silla. ¡Tienes que matarle!”

Finalment l’intent d’assassinat de Cristina i Paul a Jack acaba resultant en un altre accident on Paul es dispara a sí mateix, és a dir, a causa de l’accident de cotxe, tots acaben tornant als seus problemes, Jack torna a la presó, Cristina a les drogues, i Paul entre la vida i la mort a l’hospital. Tots tres tornen

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.1 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com