ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Disseny d'intervenció per a la Precious y la seva Familia


Enviado por   •  16 de Febrero de 2021  •  Tareas  •  469 Palabras (2 Páginas)  •  175 Visitas

Página 1 de 2

[pic 1]

Emilie Rieu Sola

2n Grau Superior

d’Educació Infantil.

07/05/2020

Al final de la pel·lícula es veu com la Precious marxa amb els seus dos fills cap a la casa de la professora, on ella l'ajuda convencent-la perquè doni els infants en un centre d'acollida, on ella pot anar en règim de visita, fins que pugui acabar els estudis i treballar per poder mantenir els seus infants. Durant tot aquest temps la Precious ça fet major d'edat. La professora l'acompanya a serveis socials perquè la puguin ajudar tant en el pla individual com el familiar. Per tant si jo fos l'assistenta social que portes el cas de la Preciuos faria les següents intervencions.

Intervenció en el plànol individual:

Després d'una recerca pensant en com millorar la vida de Precious, he arribat a la conclusió que un dels caràcters més urgents és tenir la informació necessària i el tractament adequat per a la seva malaltia, de què serveix per fer altres intervencions si no pots assegurar que no és morir en poc temps per la malaltia. Per això crec que la millor intervenció per a la Precious és el servei temporal de llar residència per a persones afectades pel virus VIH/SIDA, on proporcionen un allotjament, alimentació bàsica i directrius pel desenvolupament de l'autonomia personal. Fomenta la integració comunitària, millora els vincles familiars i terapèutics. Promou els hàbits saludables o informació sobre els tractaments i la prevenció. Facilita pautes d'autocontrol i resolució de conflictes. Atenen la salut i acompanyen a la persona en el seu propi procés. Per tant crec que podria ser una bona opció per a la Precious, aquest servei a part de tractar la malaltia és molt complet perquè ofereix una intervenció amplia, intensa i integral per poder millorar la seva qualitat de vida.

Intervenció en el plànol familiar:

La intervenció familiar comença quan la Precious ja ha sortit del centre residencial on l'han ajudat amb la seva malaltia. L'àvia l'acull a casa seva perquè així pugui recuperar els seus fills del centre d'acollida en què estaven. Per tant crec que el millor servei és el d'atenció a les famílies on ofereixen recursos d'assessorament, atenció i orientació que els permet arribar a una criança de qualitat pels seus infants. Ja que ofereixen acompanyament i orientació comunicativa i relacional entre els membres de la família. Detecti el risc i proporciona als recursos adients per a resoldre els conflictes detectats. Posant a l'abast espais de reflexió i intercanvi d'experiències en el procés de criança. Per tant seria una bona eina tant per la Precious com a la seva àvia per poder oferir un futur millor als seus infants.

Per concloure puc dir que fent aquest treball m'ha ajudat a donar-me conte de la multitud d'ajudes que hi ha a Catalunya, que jo no coneixia la seva existència i la sort que tenim en comparació amb altres parts del món.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.9 Kb)   pdf (90.6 Kb)   docx (78.5 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com