ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Reseña In A Savage Land


Enviado por   •  19 de Noviembre de 2014  •  961 Palabras (4 Páginas)  •  151 Visitas

Página 1 de 4

En una Tierra Salvaje

Fitxa tècnica:

Títol: In a Savage Land

Direcció: Bill Bennett, Bill Bennett

País: Austràlia

Any: 1999

Duració: 115 min.

Gènere: Drama

Reparto: Rufus Sewell, Martin Donovan, Maya Stange, Max Cullen, John Howard, Andrew S. Gilbert, Marshall Napier, Susan Lyons, Don Barker

Productora: Hollywood Partners

In a Savage Land és una pel•lícula dirigida per el director australià Bill Bennett nascut l’any 1953. La pel•lícula va néixer quan Bill Bennet va saber per part del seu pare, com havia sigut la vida com a fotògraf de guerra a Borneo i Nova Guinea. Així va saber perquè a les illes Trobriand els hi deien illes del amor. Perquè les dones eren en elles mes lliberals que els homes amb els seus sentiments. L’escriptor i antropòleg Bronislaw Malinowski es l’autor del llibre “La vida sexual dels salvatges”, un llibre que des de 1920 es segueix estudiant a les universitats. Com a resultat de tot allò va sorgir el guió “In a Savage Land, on ens trobem davant d’una aventura romàntica, però també davant d’una dona valent i decidida a lluitar contra tot allò que se li presenti. En quasi totes les pel•lícules de Bennett el paper de la dona ocupa un lloc molt destacat.

La historia d’amor esta ambientada durant la Segona Guerra Mundial, on un jove y recent casats antropòlegs decideixen traslladar-se des de Austràlia a les Illes Trobiand (Nova Guinea) amb l’objecte d’estudiar el comportament sexual dels habitants de les illes. Ella es una doctora ambiciosa i el seu marit un famós antropòleg que espera tornar a destacar a la seva professió, gracies a aquest viatge.

Comença a estudiar la societat matriarcal on les dones tenen mes autoritat que els seus marits, però Evelyn creu que el seu marit la tracta com una estudiant, i no com una persona llicenciada a la seva mateixa carrera. A la mateixa illa s’hi troba un comerciant de perles anomenat Nick, el qual explota comercialment als natius que tot i així el tracten com a un Déu. Phillip no simpatitza amb ell, però Evelyn es sent intrigada amb la seva manera de ser. Els japonesos han bombardejat Pearl Harbour, y avancen per el Pacífic. La guerra canviarà dramàticament les seves vides.

La pel•lícula tracta del pas d’una societat a una altra, tots i tot ha canviat durant aquest mig segle y la protagonista es debat entre els seus pensament i el seu cor tractant de trobar quelcom més sòlid. Es una interesant exploració sobre la explotació cultural i comercial a que van ser sotmesos els habitants de la illa.

Les diferents visions sobre la cultura i el seu valor, es fa patent a partir dels diferents personatges que habiten la illa , les relacions que estableixen i els propòsit de cada un d'ells en relació

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.9 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com