ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Cadena Critica


Enviado por   •  4 de Diciembre de 2014  •  306 Palabras (2 Páginas)  •  170 Visitas

Página 1 de 2

El llibre anomenat Cadena Crítica, és una novel·la de caràcter econòmic que tracta, principalment, del perquè del mal funcionament dels projectes i les seves possibles solucions.

El llibre té tres històries diferents però lligades entre si i que van avançant al mateix temps;

• En primer lloc tenim GENOMODEM; una empresa fabricadora de mòdems que no està d'acord amb la durada dels seus projectes ja que els considera massa llargs en relació a la competència i això podria generar grans problemes. L'empresa decideix reunir tres persones joves de diferents departaments amb la finalitat de aconseguir trobar una forma que permeti reduir de forma dràstica el temps de desenvolupament del producte, a canvi d'una quantitat molt elevada de diners en forma de accions.

• En segon lloc ens trobem amb el professor Richard, que és citat pel professor Jim per un oferta de feina de professor titular de màster en Gestió de projectes. Aquesta part és la més importants ja que les conclusions a les quals arriben, tan els alumnes com el professor, són les causes i les possibles solucions als projectes mal treballats de les empreses. Pel que fa als alumnes, trobem diferents perfils de treballadors d'empresa; màrqueting, comptables, enginyers.. La qual cosa potencia a la recerca de errors i solucions. Veiem que hi es dona molta rellevància a tres alumnes en concret; Mark, Ruth i Fred, qui resulten ser els 3 afortunats triats per l'empresa.

Per últim tenim B.J, una rectora d'universitat que es queda molt preocupada després d'una reunió amb altres rectors pel tema de la baixada d'inscripcions a les universitats que podria tenir un resultat molt desastrós. B.J busca possibles solucions a aquest problema, no immediat però futur, i decideix que s'han de retallar costos i ha decideix que la contractació de 8 professors titulars no és un bona idea, dintre dels quals es troba Richard.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.9 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com