ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Innovació i Desenvolupament en una Economia Global


Enviado por   •  14 de Marzo de 2021  •  Informes  •  574 Palabras (3 Páginas)  •  101 Visitas

Página 1 de 3

Activitat 3

Innovació i Desenvolupament en una Economia Global

TecnoCampus Mataró

Professora: Roser Alvarez Klee

Alumnes: Pol Arnaus, Miquel Fortuny i Ricard Piqué

1. Cameron Auto Parts va ser fundada l’any 1975 pel pare de l'Alex Cameron per aprofitar les oportunitats creades per la signatura anterior del 'Pacte d'Auto entre el Canadà i els Estats Units. El autopacto controlat que els tres grans fabricants d'automòbils enviessin automòbils, camions i peces d'equips originals entre el Canadà i els EE. UU. Sense aranzels, sempre que mantinguessin instal·lacions d'acoblament d'automòbils a banda i banda de la frontera. 

L’empresa es va industrialitzar al acabar l’any 2010 ja que varen obtenir molts beneficis i van decidir que era un bon moment per obrir-se al mercat.

2. El pacte havia estat molt reeixit amb el resultat de moltes empreses d’Auto Part quirúrgiques a Canadà per proveir als Tres Grans. El 2001, es va abolir el Pacte automotriu, reemplaçat pel Tractat de Lliure Comerç d'Amèrica de Nord, que va crear condicions favorables per al comerç entre els Estats Units i el Canadà




3. La principal raó per la qual l’empresa decideix aplicar una nova estratègia de negoci, és que la posició financera era precària.  No només es van reduir les vendes de vehicles a Amèrica del Nord, sinó que els japonesos estaven prenent una part creixent del mercat. Com a resultat, grans fabricants de vehicles nord-americans intentaven frenèticament avançar en la seva tecnologia i baixar els preus al mateix temps. La pressió per a la modernització i la reducció de costos havien requerit prop de 4 milions de dòlars en noves inversions en sistemes i sistemes de fabricació assistits per ordinador. Com a resultat, la companyia va agafar més de 10 milions de dòlars de la seva línia de crèdit bancària de 12 milions de dòlars a un tipus d'interès del 3,25 per cent.

4. La nova estratègia per superar els colls d’ampolla que aplica l’empresa és la diversificació: L’empresa va reunir quatre enginyers de disseny i els els va encarregar que es concentressin en desenvolupar productes relacionats amb la línia existent però amb un atractiu més ampli del mercat, no sector d’automoció. Aquesta diversificació ajudarà a ampliar el ventall de clients i augmentar el nivell de vendes. 





5. Una autorització per a produir acoblaments flexibles

Un acord de llicència amb McTaggart podria ser una bona manera d’aconseguir una ràpida penetració del mercat del UK a través de la força de vendes de McTaggart. La seva planta va mostrar evidències de moltes idees originals per reduir els costos de fabricació. L’objectiu és transformar-se en agents exclusius per al mercat de UK. 

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.7 Kb)   pdf (73.8 Kb)   docx (8.6 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com