ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Plan Empresa


Enviado por   •  3 de Noviembre de 2014  •  8.486 Palabras (34 Páginas)  •  488 Visitas

Página 1 de 34

f

Índex

1. Idea de negoci

2. Persones emprenedores i equip fundador

3. Pla de Màrqueting

4. Pla d’operacions

5. Pla d’organització

6. Pla juridic-fiscal

7. Pla economic-financer

8. Annexes

ELEVATOR PICH

BREU PRESENTACIÓ DE L’ IDEA DE NEGOCI

Una burilla de tabac conté diversos elements tòxics que dia a dia són llançats per tot el planeta. Constituint la principal font de deixalles al món un 37% de tot el que la gent llença.

Al món, prop de 1100 milions d'éssers humans són fumadors empedreïts, junts sumen més de 15 bilions de burilles de cigars a l'any. A Espanya es consumeixen 89 milions de cigarros a la setmana, uns 32.455 milions de burilles a l’any i poden podrien trigar de 18 mesos a 10 anys en descompondre’s.

L’empresa proposa un programa de reciclatge de burilles de cigarro per ser reconvertides en abono, plàstics (cendres, encenedors...) i repel•lent de mosquits. Per tant la característica principal de l’empresa serà la seva conscienciació amb el medi ambient i el reciclatge de burilles de tabac.

El producte anirà dirigit principalment les tabaqueres per elaborar cendres, encenedors. Abono per cultivar les plantes de tabac de les pròpies tabaqueres disponible també per a pagesos. I finalment el repel•lent de mosquits anirà dirigit a drogueries.

La nostra feina consistirà en recol•lectar burilles per enviar-les a terracycle per al seu posterior reciclatge. Aprofitant així per donar feina a persones discapacitades en aquest procés de recol•lecta.

Oferint la extracció de burilles i millora de imatge als nostres clients com hospitals, universitats, estancs.... dels quals recol•lectàrem les burilles.

Equip fundador

L’equip fundador està format per 5 persones, 2 no fumadors i 3 consumidors habituals,

conscienciats amb el medi ambient i motivats per dur a cap aquest projecte.

Equip format per : Jordi Andinyach, Aleix Mortes, Albert Navarro, Kevin Vicente, Albert Vilavella

Albert Vilavella Palop

Data de naixement:18/03/89

Acadèmicament, tret dels estudis obligatoris (primària, ESO,) m’he decantat fins ara per estudis de caire empresarial, administratiu, financer i de màrqueting. He cursat Grau Mitja d’administració, Grau Superior de Marketing i Grau en Administració i Direcció d’Empreses.

Laboralment, des dels 21 anys he treballat portant la logística i la facturació d’una empresa comercial de roba, també he treballat en l’Institut Municipal de promoció econòmica de Mataró en la secció de promoció de fires a la ciutat. Ajudant també a l’empresa familiar. Encara que laboralment lo que he fet fins ara, està poc relacionat amb el projecte de reciclatge de burilles de tabac, crec que el meu aprenentatge ajudarà a portar a terme aquest projecte.

Hem considero una persona emprenedora, creativa, treballadora, que li agrada el treball en equip, seriosa i compromesa.

El que m’ha motivat, és l’impacta que produirà conscienciar a la població del reciclatge d’un residu que té elements tòxics i d’alguna manera intentar reduir al màxim aquesta gran quantitat de burilles repartides arreu del món, ajudant així al medi ambient.

També m’atrau el model de negoci que podem realitzar amb la transformació d’un producte que fins ara no es reciclava.

Jordi Andinyach

Hem considero una persona oberta, competitiva i polifacètica amb capacitat per adaptar-me ràpid a les noves situacions. Sóc observador, creatiu i emprenedor, m’agrada la idea de poder formar part d’un projecte nou i crec que podré aportar molts coneixements d’empresa al grup.

La meva formació i experiència professional seran d’interès pel projecte, ja que, vaig començar cursant un grau mig d’administració on vaig estar a Alcon Cusi fent practiques fins que posteriorment em van contractar. Mes endavant vaig decidir decantar-me per el MKT i vaig fer el grau superior de gestió comercial i marketing, m’entres estudiava vaig cursar les practiques a Cetemmsa fent de Técnica en MKT on vaig aprendre moltíssim en crear campanyes noves per nous productes. Per últim estic fent el grau superior d’administració i direcció d’empreses on em sento bastant agust i segur, també estic treballant ja farà dos anys com administrador d’AMNET una empresa familiar on m’han donat molta confiança i em desenvolupo be.

Gràcies a l’experiència general del grup no tindrem cap problema per tirar endavant aquest projecte ambiciosa de reciclatge.

Les meves motivacions son la superació personal i en el projecte en concret és poder treure un sistema que ajudi al medi ambient amb el reciclatge de les burilles de cigarretes.

Albert Navarro Dueñas

Correu electronic: Albert.n.d@hotmail.es

Data de naixement:11/06/1990

Obtenir un lloc relacionat amb l'Administració, Comptabilitat, Recursos Humans, Finances on pugui desenvolupar la meva capacitat d'anàlisi i exercir tasques pròpies de la meva formació.

Graduat Escolar obtingut a Escoles Minguella, Batxiller social obtingut en IES Badalona VII i actualment estudiant de Administració d'Empresa i Gestió de la Innovació a Tecnocampus Mataró .

La meva motivació principal és principalment ajudar a millorar el medi ambient i netejar els carrers d’aquesta brutícia. Hem considero una persona creativa i amb dinamisme, sóc capaç d'aportar idees alternatives o propostes de millora i m'agrada molt treballar en equip. A més tinc coneixements de màrqueting, finances i podria ajudar en tasques administratives i comptables.

No tolero res relacionat amb

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (57.2 Kb)  
Leer 33 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com